ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/11/13

ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι επέλεξαν να χτυπήσουν απλά μέλη της Χρυσής Αυγής και όχι Βουλευτές για να στείλουν το μήνυμα ότι στόχος τους θα είναι από εδώ και πέρα οποιοσδήποτε πολίτης συντάσσεται με τη Χρυσής Αυγή!!!

 Διαβάστε το κείμενο και θα δείτε πως είναι επακριβώς τα λόγια του Δένδια και του Σαμαρά μετά το θάνατο του Φύσσα...

 «Όσοι τους πλησιάζουν δεν έχουν άλλοθι τις πελατειακές σχέσεις, είναι ναζιστές, έχουν τον όρκο του χίτη, υμνούν την χούντα και θα τους αντιμετωπίσουμε ως εχθρούς του λαού. Οι «παραπλανημένοι» ψηφοφόροι, αυτή η συντηρητική λουμπεναρία με την αστική ηθική, πλέον δεν έχει κανένα άλλοθι». 

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΥΤΗ είναι ξεκάθαρα γραμμένη από την ΕΥΠ του Δένδια και του Σαμαρά, πολύ πιθανόν και από τους ίδιους. 

Μη μασάτε, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες και ψηφοφόρους της ΧΑ οι τρισάθλιοι Δένδιες και Σαμαράδες. Οι ίδιοι έβαλαν τους πράκτορες της ΕΥΠ να εκτελέσουν τα παιδιά της ΧΑ. Μιλάμε για μεγάλη βρομιά. 

Στις εκλογές θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Λίγη υπομονή, οι εκλογές δεν αργούν....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑ 

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση μετά την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης για το δολοφονικό χτύπημα στο Ηράκλειο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Θρασύδειλοι δολοφόνοι της άκρας αριστεράς σκοτώνουν υπό την σκέπη της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς. 

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. 

Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου. 

Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για έναν ολόκληρο μήνα από: - τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών) - όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου - όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης 

Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες. 

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος. 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου».

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο πως οι δολοφόνοι - κατσαπλιάδες του Γιώργου και του Μανώλη ΔΕΝ θα συλληφθούν ποτέ.

Αλλά ακόμα κι αν εντοπιστούν, είναι σίγουρο πως ΔΕΝ θα συλληφθούν ζωντανοί.

Σίγουρα θα πέσουν σε "ανταλλαγή πυρών" με την αστυνομία, και θα πεθάνουν - βολεύοντας έτσι τους πάντες.

Ποτέ δεν θα μαθευτεί η σχέση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του.