ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/11/13

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙ;;;;;

 Και μόνο από τη φάτσα, καταλαβαίνει κανείς πόσο βλαμμένος είναι....

Θα μας τρελάνουν τελείως οι ηλίθιοι που μας κυβερνούν και διοικούν!!! Τυχαία έπεσα ΕΔΩ και διαβάζω για την νέα εγκύκλιο που εξέδωσε ο  Γενικός Γραμματέας Εσόδων, ο πανίβλαξ Θεοχάρης που κάθε λίγο επιβεβαιώνει τον τίτλο του πανίβλακος...

Σύμφωνα λοιπόν με την εγκύκλιο, απαλλάσσονται λέει  από τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος τους αυτοί που έχουν ολική και από τους δύο οφθαλμούς τύφλωση δηλαδή σε ποσοστό 100%!!!!! Με λίγα λόγια οι ολικά τυφλοί και από τα δύο μάτια κατά 100% οδηγούν αμάξια και αυτοί απαλλάσσονται από τα τέλη ενώ εάν δεν είναι ολικά και κατά 100% τυφλοί και από τα δύο μάτια, δηλαδή ένας είναι τυφλός από το ένα μάτι αλλά από το άλλο είναι τυφλός κατά 99%, αυτός πάλι οδηγεί αυτοκίνητα αλλά δεν απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας!!!!

Το σίγουρο είναι πως ο Θεοχάρης είναι 100% βλαμμένος και απαλλάσσεται λόγω μαλακίας.... 


Το έχει το όνομα... Όλοι οι Θεοχάρηδες είναι ηλίθιοι...

Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι, είναι κουτοπόνηροι αισχροί και τρισάθλιοι. Προσπαθούν να πείσουν πως έχουν και ένα κοινωνικό πρόσωπο απαλλάσσοντας κάποιους από τα δυσβάστακτα βάρη της κοινωνικής αφαίμαξης των πολιτών και μας περνούν για γίδια στο μαντρί τους λες και υπάρχουν τυφλοί με αυτοκίνητα που θα απαλλαγούν από τα παγκοσμίως υψηλότερα τέλη κυκλοφορίας... Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο ρε γελοίοι Θεοχάρηδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :