ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/11/13

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Καμμένος με συμφωνία συμπόρευσης! - Μαζική φυγή των ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή!!!

Οι ψηφοφόροι (και όχι οπαδοί γιατί τέτοιου είδους κόμματα δεν είναι δυνατόν να έχουν οπαδούς και στέρεα κομματική βάση) των ΑΝΕΛ, Έλληνες με υγιείς κατά βάση απόψεις, οι οποίοι αγαπούν την Πατρίδα τους, ανησυχούν για το μέλλον τους και επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους είναι σίγουρο ότι έχουν αναθεωρήσει τις απόψεις τους για το κομματικό αυτό συνονθύλευμα απόψεων. 

Αν μη τι άλλο, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ με τις περιβόητες «συνιστώσες» του όσο και οι ΑΝΕΛ με τις πολύ διαφορετικές απόψεις ανάμεσα στους βουλευτές τους, έχουν ένα κοινό σημείο: Είναι αλλοπρόσαλλα «κόμματα», πολυτασικά και πολυσυλλεκτικά, τα οποία γι΄αυτό τον λόγο δεν μπορούν να έχουν κανένα περιθώριο αυτοβελτίωσης και πολύ περισσότερο μακροημέρευσης.

Γι΄αυτό τον λόγο (και) οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ αλλά και χιλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ήδη έχουν αρχίσει να στρέφονται στο μόνο συνεπές Ιδεολογικά και Πολιτικά Κόμμα, το οποίο μπορεί να εκφράσει τις πεποιθήσεις και τις ανησυχίες τους

Το μόνο κόμμα που ο αντιμνημονιακός λόγος του δεν είναι «γιαλαντζί», αλλά αποδεικνύεται καθημερινά από τις πράξεις του εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Και αυτό το κόμμα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι πως οι στημένες δημοσκοπήσεις των τουρκοκάναλων δίνουν στους ΑΝΕΛ κάτι εξωπραγματικά ποσοστά που κυμαίνονται από 4,5 εως και...8% !!

Πόσους ξέρετε ρε παιδιά από την καθημερινή σας ζωή που λένε ότι θα ψηφίσουν ΑΝΕΛ ;;

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.

Κάποιοι θα γυρίσουν στο μαντρί της ΝΔ, και οι περισσότεροι θα έρθουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Απλά είναι τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΚΟΡ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.!.!.!

http://syrizasos.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html