ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/11/13

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!!

Το μάθαμε και αυτό! Ψοφάει της πείνας και ο μπουμπούκος ως Υπουργός αλλά πάνω από όλα είναι η Δόξα και η Τιμή του να υπηρετείς την Τρόικα και το 4ο Ράιχ!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ιμάτζινε, λύσε μου την απορία, αν κατάλαβες τι είπε, γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά!

Τι εννοεί; Ότι παίρνει και μισθό βουλευτή και μισθό Υπουργού και εκ των δύο, ο μισθος του Υπουργού είναι μικρότερος του βουλευτού;
ή

Ότι παίρνει πλέον μόνο τον μισθό του Υπουργού και όχι του Βουλευτού;

ΠΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ, ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Θα σας εξηγήσω εγώ που γνωρίζω τι εννοεί. Ως βουλευτής, ο Μπουμπούκος, είχε τα μέσα να συμμετέχει στις επιτροπές της βουλής. Όποιος λοιπόν συμμετέχει στις επιτροπές, παίρνει σημαντικά μπόνους. Ο Άδωνις, είχε συμμετοχή σε πάρα πολλές, τόσες, που είχε δημιουργήσει θέμα στη ΝΔ, γιατί ήταν μοναχοφαγάς!
Τώρα ως υπουργός, είναι πρόσωπο-λασπωτήρας για τον Σαμαρά, επιτελώντας τον ίδιο ακριβώς ρόλο που είχε και πιο πριν, αλλά στην πρώτη γραμμή. Τώρα λοιπόν, τρώει "πολύ σκατό", απολαμβάνει περισσότερο την απέχθεια της κοινωνίας και δεν έχει τόσα μπόνους όπως παλιά γιατί δεν έχει χρόνο. Πριν από 5 χρόνια, επίσης, το να είσαι υπουργός υγείας ήταν σαν να έβρισκες χρυσορυχείο, εξαιτίας των όσων ζητημάτων οικονομικής φύσης αναλάμβανες. Πχ θυμηθείτε τα εμβόλια για τη γρίπη των πτηνών, που τόσο πολύ μας είχαν πρήξει. Ο τότε υπουργός (ΠΑΣΟΚ) είχε πραγματικά πολλά δωράκια. Ο νυν υπουργός Μπουμπούκος, ούτε από τα εβραϊκά γεννόσημα δεν κερδίζει, γιατί δεν πρόλαβε! Προσθέστε τις περικοπές κλπ και θα αντιληφθείτε όλη την εικόνα.