ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/11/13

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ"... Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ...!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ...

Μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας ανατριχιάσει το λιγότερο, φέρνει στην δημοσιότητα το stoxos.gr μετά από υπόδειξη των παιδιών της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Βορείων Προαστίων. Της Τοπικής του Γιώργου και του Μάνου:

"Τις νύχτες που ακολούθησαν τον χαμό του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελωνη, η σκυλίτσα της φωτογραφίας, ξενύχταγε στο σημείο των δολοφονιών! Στην γωνία που διαφήμισε τον πολιτισμό του, το "συνταγματικό τους" τόξο!
 
Το Σάββατο το πρωί, στο μνημόσυνο του Γιώργου Φουντουλη - δυό χιλιόμετρα από το σημείο που κοιμόταν η σκυλίτσα- βρήκαμε στο μνήμα του Γιώργου το πλάσμα αυτό...! Ήταν ξαπλωμένη και δεν είχε κουράγιο να πάει αλλού! Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη... Υιοθετήθηκε από την οικογένεια της Χρυσής Αυγής Βορείων προαστίων και από σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος στο σπίτι μας! Δεν μας είπε αν την έστειλαν τα παιδιά, όμως εμείς αυτό ακούσαμε!! Και ακούσαμε καλά !!!"
Στις πόρτες που πέρναγε ο Γιώργος και ο Μάνος, κάθε φορά που έρχονταν να μοιραστούν χρόνο, κόπο και όνειρα!... Η "χρυσή" τους!!! Εδώ μέσα νοιώθει ασφαλής... εδώ μέσα νοιώθει σπίτι της!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Να προσέχουν τα παιδιά μήπως η σκυλίτσα θεωρηθεί "ναζίστρια" και φάει καμιά "δημοκρατική" φόλα απο οπαδούς του συνταγματικού τόξου...