ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/11/13

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 5.450 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ;


Να κάνουμε έναν έρανο να τον σιτίσουμε, γιατί ο όγκος του έχει μεγάλη ανάγκη σε θερμίδες..

Τελικά, ο παχυδερμισμός αρκετών Βουλευτών ξεπερνά και αυτόν του ελέφαντα. Δεν φτάνει που η συντεχνία τους λαμβάνει έναν παχυλό μισθό, διαθέτουν προκλητικά προνόμια, ασυλία, συνταξιοδοτούνται με ελάχιστα χρόνια θητείας, αλλά δεν αρκούνται σ΄όλα αυτά. Αντιθέτως, ζητούν και τα ρέστα.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αποτελούν τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται «να τα φέρνουν βόλτα», ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι «υπάρχουν βουλευτές που ξεραίνουν το σκ..τό τους για να ζήσουν»!   Λίγο πιο πριν κλαιγόταν ότι λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ τον μήνα στο χέρι» και ότι «αν είναι να παίρνει 2.000 ευρώ τον μήνα δεν θέλει να είναι βουλευτής…!!!

Την στιγμή, που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν πετσοκοπεί άγρια, που η ανεργία θερίζει (ειδικά τη νεολαία) φτάνοντας σε πρωτοφανή επίπεδα, που οι αυτοκτονίες συμπατριωτών μας από την εφαρμογή του μνημονίου ξεπερνούν τις 4.000, ο υπερασπιστής της μνημονιακής πολιτικής Τζαμτζής προκαλεί το Πανελλήνιο με τις δηλώσεις του.

Ξεχνά (;) ο τύπος αυτός τα πάσης φύσεως προκλητικά προνόμια της συντεχνίας του; Οι φοροαπαλλαγές για τους βουλευτές έχουν ξεπεράσει το 70%, ενώ απολαμβάνουν  ένα σωρό έξτρα αμοιβές και προνόμια τα οποία, εμμέσως, ανεβάζουν τον μισθό τους μέχρι και τις 17.000 τον μήνα. Αν «δεν μπορεί να ζήσει με 2.000 τον μήνα» ο Τζαμτζής (και ο κάθε Τζαμτζής) είναι πρόβλημά του. Τι να πουν τότε οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι των 300 ευρώ και οι μισθωτοί των 500 ευρώ;

Αντί να κλαίγεται, ας παραιτηθεί και ας επιστρέψει στην προηγούμενη εργασία του, στην οποία είμαστε περίεργοι πόσα έβγαζε. Είμαστε, όμως, επίσης περίεργοι ποιους βουλευτές γνωρίζει ο Τζαμτζής ότι «ξεραίνουν το σκ..τό τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΠΗΓΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο :

γιαγια είπε...

ΑΥΤΟ, ο κακοπληρωμένος αυτόκλητος σωτήρας ψηφίστηκε και μας φορτώθηκε στο σβέρκο. Τώρα, ας κρίνει κάποιος τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων που το ψήφισαν, δηλαδή αυτών που ο πανέξυπνος κατάφερε και ξεγέλασε. Σκεφθείτε ποιοί ψηφίζουν.