ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/11/13

Τσετσένος μουσουλμάνος μπράβος σκότωσε 28χρονο Έλληνα, πατέρα ανήλικου παιδιού!!

Την ημέρα που κατατέθηκε ο αντιρατσιστικός νόμος έκτρωμα στην βουλή, ένας Έλληνας στο κέντρο της Αθήνας έπεφτε νεκρός από τις γροθιές ενός Τσετσένου μουσουλμάνου μπράβου.
 
Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι σε έναν 28χρονο από τον Πύργο Ηλείας. Ο άτυχος Τάσος Ντούπης είχε έρθει στην Αθήνα καθώς ο πεθερός του επρόκειτο να χειρουργηθεί.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν Τσετσένο μουσουλμάνο μπράβο ως τον δράστη της δολοφονίας του 28χρονου

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας. Στην Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας η εγκληματικότητα δείχνει πλέον να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τους κακοποιούς να γίνονται όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο σκληροί, όλο και πιο αδίστακτοι.

Παρόλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων προτίθεται να υπερψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με στόχο τον αφανισμό του Ελληνισμού, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο νόμος - έκτρωμα αυτός, απαγορεύει συν τοις άλλοις, την δημοσίευση και ανακοίνωση δια του Τύπου, των ονομάτων και της εθνικότητας των εγκληματιών με προφανή στόχο την απόκρυψη της εγκληματικότητας για την οποία ευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά οι λαθρομετανάστες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :