ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/10/13

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!

Την ποινική δίωξη και τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με αφορμή όσα δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών ζητά με μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης. 

Ο κ. Τάτσης που μάλιστα είναι παλαιός πασόκος, ζητά να ασκηθεί εναντίον του πρώην Υπουργού δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και να συλληφθεί εντός του αυτοφώρου, καθώς μάλιστα δεν καλύπτεται από ασυλία. 

Στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου είναι αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών πολιτείας και εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της , ενώ αν δεν είναι αληθείς συνιστούν και πάλι έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη . 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ  ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΥΡΑ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ; ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ή Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ;;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

...Αυτή η θείτσα στην φωτό είναι η Κοτζαμάνη ;;

Άντε κυρα - Ευτέρπη μου να πλέξεις καμιά κάλτσα λέω εγώ και άσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διότι θα ξεφτιλιστείς ανεπανόρθωτα...