ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/10/13

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ....

Μας τα έχουν κυριολεκτικά κάνει τσουρέκια με το περιβόητο βαλιτσάκι της ΕΥΠ που δεν του ξεφεύγει τίποτα... Είδατε ε; Βγήκαν όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες στον αέρα από το βαλιτσάκι, γράφουν όλοι οι γελοίο και άσχετοι δημοσιογραφίσκοι μόνο και μόνο για να τρομοκρατούν τον κόσμο... Άσε που κάτι τέτοιο θα ήταν και άκρως παράνομο σε βαθμό κακουργήματος, να καταγράφει δηλαδή κάποιο βαλιτσάκι της ΕΥΠ συνομιλίες πολιτών και κομμάτων.... Όχι πως δεν το κάνουν άμα θέλουν αλλά δεν θα το έβγαζαν και στον αέρα τόσο εύκολα ούτε από βλακεία...

Η αλήθεια είναι άλλη και πολύ πιο απλή. Απλά με διαταγή του Εισαγγελέα ήρθη το απόρρητο στα τηλέφωνα των Ρουπακιά και μελών και βουλευτών της ΧΑ και εστάλη η διαταγή αυτή της άρσης στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που ανήκουν και οι οποίες έδωσαν στην Εισαγγελία όλες τις συνομιλίες και τα τηλέφωνα που καταγράφονται πάντα στους υπολογιστές των εταιριών αυτόματα......όλες οι συνομιλίες των πελατών τους.

Ούτε βαλιτσάκια υπήρξαν ούτε οι μεγάλες και έγκυρες αποκαλύψεις γελοίων μεγαλοδημοσιογραφίσκων..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

"ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
04/10/13 - 15:58
9
Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

«Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

Σεβόμενοι

Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»