ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/10/13

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ... ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Ληστές μπουκάρουν σε πιτσαρία και αρπάζουν τα λεφτά του καταστήματος από τους υπαλλήλους. Τους παίρνουν χαμπάρι αστυνομικοί έξω από το κατάστημα και χωρίς καμία προειδοποίηση, τους εκτελούν με καραμπίνες και με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι όπως αρμόζει σε αδίστακτους ληστές. Μόνο έτσι ξεβρωμίζει ο τόπος. 

Πριν από λίγες μέρες άλλο ένα βίντεο ανάλογο έκανε το γύρο του κόσμου όταν δύο ληστές στην Βραζιλία σταμάτησαν με την απειλή όπλου έναν μοτοσικλετιστή για να του πάρουν την μηχανή. Ο ένας ληστής βρέθηκε αμέσως κάτω από τα ραδίκια και πάλι γιατί από απέναντι έτυχε να περνάει ένας αστυνομικός ο οποίος και τον εκτέλεσε στη στιγμή... όπως και θα δείτε στο βίντεο.  

Στην Βραζιλία η οποία είναι μία από τις πρώτες χώρες σε εγκληματικότητα και αφού μετά από χρόνια εφαρμογής όλων των μέσων αποτροπής και σωφρονισμού των εγκληματιών και ληστών, μέτρα τα οποία απέτυχαν όλα παταγωδώς, η κυβέρνηση αποφάσισε πως δεν υπάρχει άλλη λύση πλέον πέραν από τις άμεσες εκτελέσεις των ληστών από την αστυνομία και χωρίς καν προειδοποίηση. 

Η Βραζιλία είναι σοβαρό κράτος που τολμάει να παίρνει τις προσήκουσες αποφάσεις για την ασφάλεια των πολιτών και δεν διατίθεται να ταΐζει τους εγκληματίες στις φυλακές και εκείνοι να βγαίνουν χειρότεροι μέσα από αυτές συνεχίζοντας τις ληστείες και τους φόνους. Μπαμ και κάτω με τη μία και χωρίς κουβέντα!

Μακάρι να το δούμε και στην Ελλάδα αυτό και θα το δούμε εφόσον η εγκληματικότητα συνεχίσει να καλπάζει. Φυσικά χρειάζεται και μία σοβαρή κυβέρνηση για κάτι τέτοιο την οποία και αυτή θα τη δούμε εκ των πραγμάτων αφού διαφορετικά δεν θα γίνεται σε λίγο... 

 Αυτά τα συριζοαναρχοτσογλανάκια από το Ψυχικό, τι λέτε, στη Βραζιλία θα τολμούσαν να κυκλοφορούν με καλάσνικοφ; Και εάν ναι, τι λέτε, θα ήταν σήμερα κάτω από τα ραδίκια ή όχι;

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα έβλεπε και ο Τσίμπλας που είχε επισκεφτεί αυτή την χώρα.

AvDarGOR είπε...

μακαρι χριστε μου!!! στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ να το δειξεις αυτο υγρο-πυρ! οπωσδηποτε! σε αυτον τον κωθρονο.