ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/10/13

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΧΤRΑ3;

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ξεφώνιζε ο Παυλόπουλος πως προχθές την Δευτέρα, θα βλέπαμε την μεγάλη και ανεξάρτητη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που θα έδειχνε και τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Χρυσή Αυγή!!!! 

Τελικά δεν έπαιξαν τίποτα γιατί προφανώς δεν θα άρεσε πάλι στον Γιομπαζολιά και την έκαναν γαργάρα αφού η ΧΑ έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της και πάει φουλ για πρώτη θέση... 

Εάν έβγαζαν στον αέρα μία τέτοια δημοσκόπηση μέσα σε αυτές τις μέρες πολιτικής και δημοσιογραφικής ξεφτίλας, ανηθικότητας παραπληροφόρησης και κατασυκοφαντίας κατά ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος, την άλλη ώρα ο Αντωνάκης και ο Βαγγελάκης θα τους έκλειναν το κανάλι....

2 σχόλια :

-=IMAGINOS=- είπε...

Δημητράκη, είπαμε, βάλε ένα κεράκι στον κώλο σου και πέσε για ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!