ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/10/13

Γρέγος για Μπουτάρη: “Aς φύγει από την παρέλαση, ή καλύτερα ας φύγει και από την πόλη”

Τι είπε πάλι ο Μπουταρειμάν ο Μεγαλομπεκρής για τον βουλευτή της ΧΑ Αντώνη Γρέγο; "Οι θεσμοί εκπροσωπούνται στην εξέδρα. Ας ερχόταν και θα έβλεπε τι θα γινόταν”!!! Ο τουρκόσπορος Μεγαλομπεκρής Λαθροδήμαρχος Θεσσαλονίκης θεωρεί τον εαυτό του και τα λαμόγια ως θεσμούς μπουαχαχαχα!

 Πρώτα πρώτα Μπουταρειμάν, ο Γρέγος δεν θα ανέβαινε ποτέ σε εξέδρα με λαμόγια και κλέφτες όπως δεν ανέβηκε και πέρσι,  αλλά δεν κατάλαβα, δηλαδή τι θα έκανες δηλαδή εάν ανέβαινε και λες πως θα έβλεπε τι θα γινόταν; Θα τον έκανες νταντά; Πως; Με καμιά ρετσίνα στο χέρι; Απλά θα το έβαζες στο πόδια ρε γελοίε όπως το έβαλαν και οι ΣΥΡΙΖαίοι, οι Κουνέληδες, οι Κουκουέδες, οι πασόκοι και οι Καμμένοι και χωρίς ο Γρέγος να ανέβει στην εξέδρα.... Και το έβαλαν στα πόδια όχι γιατί ο Γρέγος θα ήταν παρών στην παρέλαση αλλά γιατί ήθελαν να αποφύγουν το γιουχάισμα τις χλέπες και το κυνηγητό του κόσμου... μπουαχαχα.
Ο Γρέγος παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τους Μακεδονομάχους, τον απλό κόσμο και τον γιό του. Εσείς κύριε τουρκόσπορε και οι λοιποί "θεσμοί" της εξέδρας, τολμάτε χωρίς αστυνομική συνοδεία να κατεβείτε από τις εξέδρες και να μπείτε μέσα στον απλό κόσμο; Με τις πέτρες και τις ροχάλες θα σας πάρουν όλους.. χαχαχαχαχαχα Ποτέ και πουθενά οι προδότες στις παρελάσεις. Θα φύγετε και από τις παρελάσεις, και από τη Θεσσαλονίκη και από την Ελλάδα.... Είναι θέμα χρόνου απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :