ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

2/10/13

ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΝΗΠΙΑ... ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ, ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Υπάρχουν ευτυχώς κάποιοι σχετικά τίμιοι  δικαστές και βέβαια η Θεία Δίκη και σε αυτή δεν μπορεί κανένα λαμόγιο της πολιτικής, της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας να πάει κόντρα. Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου με λάσπη, συκοφαντία, παραπληροφόρηση και ψευδομαρτυρία, πέφτει ο ίδιος μέσα λαμόγια του ανθελληνικού τόξου και αυτό είναι Νόμος.  

 ΥΓ. Ο Λαγός την πλήρωσε γιατί δεν μπορούσαν οι δικαστές να τους αφήσουν όλους ελεύθερους. Την άλλη μέρα θα έπαιρναν μετάθεση για το Σουφλί. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα πάρουν και τώρα μετάθεση για το Σουφλί επειδή άφησαν ελεύθερους το βαρύ πυροβολικό της ΧΑ...

Περισσότερα... αργότερα...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μην βαζεις στο στομα σου το Σουφλι και αναφερεσαι με τετοιο απαξιωτικο τροπο σε αυτο λες και ειναι η Σπιναλογκα των λεπρων.
P.S. Nα αναρτεις ολα τα σχολια, οχι αυτα που σε βολευουν.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε βλάκα το Σουφλί έχει το πιο απομακρυσμένο Πρωτοδικείο και εκεί πηγαίνουν οι δικαστές που δεν έχουν μέσον. Κατάλαβες τώρα; Δεν λέω ότι έχουν λέπρα αλλά για τους δικαστές είναι ο τρόμος και φόβος μίας δυσμενούς μετάθεσης λόγω της απόστασης. Άντε βλακέντιε.