ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/10/13

ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ;

Μια ζωή αλήτες ψεύτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι θα είναι.... Ιδού...


Η Χρυσή Αυγή στην παρέλαση: μαζί με τους Μακεδονομάχους και με τον απλό κόσμο, μακριά από τους διεφθαρμένους και κλέφτες πολιτικάντηδες.


Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Αντώνιος Γρέγος έδωσε το παρόν και φέτος στην στρατιωτική παρέλαση μαζί με την οικογένειά του.  Και πέρυσι ο Γρέγος με τους Μακεδονομάχους ήταν και όχι πάνω στην εξέδρα των δοσίλογων και των τρωκτικών... Ιδού οι φωτό....


Όπως κάθε χρόνο, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο πλευρό των συλλόγων Μακεδονομάχων, μακριά από την εξέδρα με τα λαμόγια και τους απατεώνες του πολιτικού μας βίου. Πρόκειται για πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής. 

Αποστρεφόμαστε αυτούς που αμαυρώνουν την επέτειο του ΟΧΙ λέγοντας ναι στους ξένους τοκογλύφους και παραδίδοντας γη και ύδωρ στους εχθρούς της Πατρίδας μας. 

Ας τολμούσε ο Μπουτάρης να βγει από τον αστυνομικό κλοιό και να περπατήσει ανάμεσα στους πολίτες. Δεν τόλμησε όμως, όπως και κανένας πολιτικάντης, γιατί τότε θα ένιωθαν την οργή των αγανακτισμένων και προδομένων Ελλήνων.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε Δημητράκη!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Αντώνη !

( Μην χαίρεσαι βλάκα Σωτηρόπουλε, τον Γρέγο εννοώ, όχι τον Σαμαρά )...

Εννοείται ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτε κοινό με τους κλεφταράδες και τους προδότες της εξέδρας.