ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/10/13

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΛΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΖΙΣΤΟΚΥΝΗΓΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ....

Θαυμάστε τον μέγα… δημοκράτη και… «κυνηγό των ναζί» Μάκη Βορίδη, την εποχή που διάλεγε να φωτογραφιστεί με φόντο ναζιστική αφίσα (Olympia 1936, πρόκειται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήγαγε ο Χίτλερ στο Βερολίνο!!!), η οποία υπήρχε αναρτημένη στα γραφεία του κόμματός του, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΝΑ». Και προφανώς αισθανόταν υπερήφανος γι’ αυτήν, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα την είχε αποκρύψει πριν τον επισκεφθούν οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για τη συγκεκριμένη συνέντευξη.


Έχετε δει πουθενά την συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία την έχουν στη διάθεσή τους οι πάντες; Όχι βέβαια! Γιατί; Διότι, προφανώς, ο κύριος αυτός χαίρει πλήρους ασυλίας από τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας (τα οποία είναι γνωστό ποιών τα συμφέροντα εκπροσωπούν) και ως εκ τούτου και από τα κόμματα της ξεπουλημένης και ξεφτιλισμένης αριστεράς, που είναι τσιράκια των διεθνών εξουσιαστών.


Τα συμπεράσματα δικά σας!


(ΥΓ) 1: Περιμένουμε από το λαλίστατο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, που λυσσομανάει με κάτι τέτοια, να πάρει θέση!


(ΥΓ) 2: Κι αν πάρει, να μας γράψετε…

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτηρόπουλος να κάνει ανάρτηση!!

Νέο show-θαύμα σκατέμπορα!!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5779.html#more

Ωρέ πως συμβαίνουν τόσο συχνά θαύματα; Μήπως πρέπει η Ιερά Σύνοδος να επιληφθεί με τον εν λόγω "έμπορα"; Σαν πολλά θαύματα κάθε μέρα αναρτά!!! Μήπως οι Άγιοι πρέπει να επέμβουν.....;;;

Το γράφω εδώ ως ελεύθερη ιστοσελίδα

Ανώνυμος είπε...

Και χωρίς να είναι φώτοσοπ...