ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/10/13

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Το "Αντισυνταγματικό και Ανθελληνικό Τόξο" χθες απαγόρευσε στην Χρυσή Αυγή το Συνταγματικό της δικαίωμα στην ετήσια κρατική χρηματική επιχορήγηση που προβλέπεται από το ίδιο το Σύνταγμα για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. 

Η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν συμμετείχε εξάλλου στα φαγοπότια και τις ληστρικές επελάσεις της διεφθαρμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που καταλήστεψε  τον Έλληνα και τον οδήγησε στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της πατρίδα του. 

Οι κλέφτες λοιπόν και τα λαμόγια απαγόρευσαν στους πατριώτες της ΧΑ την κρατική επιχορήγηση την οποία έτσι και αλλιώς την επέστρεφε στους Έλληνες πολίτες. Εξάλλου η ΧΑ ήταν και το μοναδικό κόμμα το οποίο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Βουλή, ζήτησε την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα βρίσκοντας απέναντι της ολόκληρο το ανθελληνικό τόξο της λαμογιάς και της κλεψιάς. 

Ο Ελληνικός λαός θα εκτιμήσει αυτούς που δεν τον ξεζουμίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι κλέφτες και τα λαμόγια έχουν όνομα και πολιτική θέση γνωστή σε όλους πλέον.

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα συμβεί στις επόμενες εκλογές δε θα ΄χει προηγούμενο. Η Χρυσή Αυγή σιγουρα θα εχει διψήφιο ποσοστό και ίσως και να πλησιάσει το 20%. Ακούω απο ανθρώπους που δεν υπήρχε περίπτωση ποτε να ψηφίζουν χρυση αυγη να λενε οτι θα ψηφισουν με τα δυο χερια. Το μίσος για οσους μας οδήγησαν εδώ ειναι τοσο μεγάλο !

Ανώνυμος είπε...

Χρήματα που επιστρέφονταν από την Χ.Α μέσω των συσσιτίων για Έλληνες θα πηγαίνουν τώρα για να μπαλωθούν οι μαύρες τρύπες του kleft0ΠΑΣΟΚ και όλων των υπολοίπων.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η "δημοκρατία" !!!

Δεν πειράζει όμως.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέβηκε στις εκλογές χωρίς καμιά κρατική χρηματοδότηση.

Το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Ίσως μάλιστα να είναι καλύτερα που έρχονται έτσι τα πράγματα.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα τρώει τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Τιμή και Καμάρι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που της κόβουν την χρηματοδότηση οι κλεφταράδες !

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 18 Οκτωβρίου 10:47 μ.μ.
Ακριβώς αυτό είναι φίλε, μίσος...
Ούτε απογοήτευση ούτε θυμός. Μίσος γι'αυτούς που κατάντησαν έτσι την πατρίδα μας, που έκλεψαν, που οδήγησαν στις χιλιάδες αυτοκτονίες, που έχουν ποινικοποιήσει το εθνικό φρόνημα...

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα σας ξαναπω την υποψία που έχω

το ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟ ΤΟΞΟ ατσαλώνει την χρυσή αυγή με διώξεις και κάνοντας τον αγώνα της να δείχνει γνήσιος όπως τώρα που δεν θα έχει λεφτά και θα κοπεί και κάθε υπόνοια ότι τρώει τα λεφτά

γιατί;

διότι, είτε φαντάζονται ότι θα αποτύχει και θα επιστρέψουν όπως ο Καραμανλης το 1974

είτε ότι κάπου θα τα βρει με τους τραπεζίτες μετά και θα γίνει μέρος τού ανθελληνικού τόξου

αλλά νομίζω ότι και τα δύο παραπάνω είναι εσφαλμένα

το θέμα είναι ότι μόνο με χρυσή αυγή στην εξουσία μπορούμε να αποφύγουμε σκηνικά Συρίας με "αντιπολίτευση" να παίρνει τα όπλα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Agisilaos είπε...

ΜΙΣΟΣ-ΣΙΧΑΜΑΡΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ...ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ,Ε-Ρ-Χ-Ο-Μ-Α-Σ-Τ-Ε.ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ.