ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/10/13

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

Ακούμε συνεχώς αυτή τη μεγάλη υποκριτική μαλακία από τα στόματα όλων των πολιτικών και των δημοσιογράφων!!! Είναι προφανές πως περνάνε τον λαό για ζώα που τρώνε κουτόχορτο!!!Τα ποσοστά της ΧΑ είχαν φτάσει στο Θεό και έρχονταν και οι εκλογές στους Δήμους και την Ευρωβουλή... Κάτι έπρεπε να γίνει λοιπόν....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!  

ΕΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΩΚΌΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΗΤΑΝ ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!!!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν τους εκβιασμούς και τις απειλές (μας κατάλαβαν και αυτοί μετά τους «συμμάχους» μας Τούρκους) οι «εταίροι» και «σύμμαχοι» μας της "Ευρωπαϊκής Ενώσεως" με τους οποίους μαζί "ανήκωμεν εις την δύση".

http://ethnikismos.net/2013/10/02/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/