ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/10/13

ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Φτάνουν σε αριθμό περίπου τους 2.000, παίρνουν μισθό κοντά στα 4 χιλιάρικα, δηλαδή χίλια ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν έχουν υποστεί μέχρι τώρα ούτε 10% μείωση στις αποδοχές τους (όταν οι δικαστικοί έχουν υποστεί μειώσεις ύψους 75%), απλά τους κόπηκαν 2 από τους 16 μισθούς που παίρνουν το χρόνο, ο Σαμαράς με το που ανέλαβε την εξουσία είχε υποσχεθεί πως θα πετσοκόψει πρώτα τους υπαλλήλους της Βουλής και τελικά όχι μόνο δεν τους πετσόκοψε, όχι μόνο δεν τους βγάζει σε μετενέργειες, διαθεσιμότητες  κλπ αλλά αυξάνονται μάλιστα μέσα στη Βουλή....  Τους δημοτικούς αστυνομικούς σε ένα βράδυ τους κατάργησαν όπως και τους φύλακες των σχολείων για να κερδίσουν λίγα ευρώ... Εάν καταργούσαν τους 2.000 της Βουλής, το κέρδος θα ήταν 1500 φορές μεγαλύτερο. Η Βουλή λειτουργεί άνετα με 150 υπαλλήλους. Αντωνάκη δεν ξεχνάμε. 


6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο κόμμα που αναφέρθηκε και γι' αυτό το ζήτημα είναι και πάλι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ακόμη ένας από τους λόγους (και είναι πολλοί) που την υποστηρίζω με φανατισμό και ας με λένε φασίστα και ακραίο. Για μένα ακραίοι και φασίστες είναι όλοι οι βολεμένοι του συστήματος εντός και εκτός βουλής που σε εποχή πτώχευσης διατηρούν τα προνόμια και τις απολαβές τους χωρίς να παράγουν ουσιαστικό έργο.

Ανώνυμος είπε...

http://poll.pollcode.com/972819

Ανώνυμος είπε...

αυτήν την ώρα που μιλάμε υπάρχουν διάφορες ταχύτητες μονιμων δημοσίων υπαλλήλων

όλοι έχουν κάτι κοινό, βρέξει χιονίσει θα πέσει μισθός στο τέλος τού μήνα

ίσως κάποιοι απολυθούν αλλά όχι όλοι, οπότε

α) ο καθείς προσπαθεί να μην απολυθεί αυτός, άρα γλείφει σαμαρο-βενιζελο-τσιπρο-κουβέλη

β) για να μπορεί να υπάρχει και αύριο ο σαμαρο-βενιζελο-τσιπρο-κουβέλης πρέπει να μην βγει καμμιά Χρυσή Αυγή και βρεθεί ο υπάλληλος σε κανένα χωράφι και βγάζει τα προς το ζην με πραγματική δουλειά

άρα οι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί παρέα με τις οικογένειές τους ψηφιζουν ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟ ΤΟΞΟ

Ανώνυμος είπε...

ζητω η δημοκρατία.Πάει και το εθνικιστικό μπλογκ http://ethel-sinadelfos.blogspot.gr/

Χρυσή Αυγή μέχρι να τους ξεσκίσουμε τα βαρδουλα. Γαμώ τα σπίτια σας φασίστες δημοκράτες θα σας τσακισουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΟΥΛΗΣ