ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/10/13

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!

Αυτή είναι η Δημοκρατία και το ήθος τους... Ακούς τους κλέφτες πολιτικούς και τους γλοιώδεις δημοσιογραφίσκους να διαμαρτύρονται επειδή ανακριτές και εισαγγελείς άφησαν ελεύθερους τους τρεις βουλευτές της ΧΑ λέγοντας πως είναι δυνατόν να αφήνονται ελεύθεροι μέλη μίας εγκληματικής οργάνωσης!!! 

Πάνε στο διάλο και οι δημοκρατίες, και οι νόμοι και τα Συντάγματα... 

Εγώ ξέρω πως για να χαρακτηριστεί κάποιος ως εγκληματίας πρέπει να καταδικαστεί τελεσίδικα μάλιστα και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εγκληματίας μέχρι την τελεσίδικη απόφαση γιατί υπάρχει το ιερόν τεκμήριον αθωότητας... 

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν όλοι αυτοί οι κάφροι χαρακτηρίζουν τους χρυσαυγίτες ως εγκληματίες και το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση; Έχει βγει κάποια τελεσίδικη απόφαση εναντίον έστω και ενός από αυτούς; 

ΚΑΦΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΚΠΈΣΟΥΝ 1000% (και να το θυμάστε) ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Κάπως παλιές αναρτήσεις αλλά να μη τα παραβλέπουμε και αυτά.
-----------------------------------
Ο Α. Γεωργιάδης παίρνει …μόνο 5.400 € !

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/251306/o-a-georgiadis-pairnei-mono-5400-€-#ixzz2gdetB6xo
-----------------------------------
Αναλυτικά:
ΙΤΑΛΙΑ € 11.703
ΟΥΓΓΑΡΙΑ € 850
ΕΛΛΑΔΑ € 5.781
ΚΥΠΡΟΣ € 3.585

http://www.sigmalive.com/news/local/542290#sthash.s7zVGCBI.dpuf


Εδώ και τώρα μείωση των μισθών των βουλευτών τουλάχιστον στα όρια που πρότεινε η Χ.Α