ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/10/13

ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑΔΙΑ.

Μας έχουν ζαλίσει οι αμόρφωτοι προοδευτικούληδες αριστεράντζες με την "ναζιστικότητα" της Χρυσής Αυγής! Τι δουλειά έχει ρε αμόρφωτα ζωάδια η Χρυσή Αυγή με τον Ναζισμό; Ναζισμός ξέρετε τι σημαίνει και που ανήκει χωροπολιτικά;

Ο όρος «εθνικοσοσιαλισμός» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο Maurice Barrès το 1898 ενώ τα πρώτα εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα ήταν το Τσέχικο εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και το Γαλλικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές για να χαρακτηρίσουν το κίνημα, ενώ ο όρος ναζισμός, προέρχεται από την αγγλική λέξη nazism, η οποία με τη σειρά της έχει την ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης Nationalsozialismus (εθνικοσοσιαλισμός). 

Σαν ιδεολογία πολιτική, ο εθνικοσοσιαλισμός βρίσκει την βάση του στο πρόγραμμα του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος από το 1920, το οποίο υποστηρίζει μια σοσιαλιστική κοινωνία.όπως ακριβώς η κομμουνιστική ιδεολογία. 
Ο Μολότωφ (υπογράφοντας), ο Ρίμπεντροπ (με τα μαύρα πίσω από τον Μολότωφ) και ο Στάλιν (δεξιά) στις 23 Αυγούστου 1939, υπογράφουν από κοινού την συνεργασία Γερμανίας και ΕΣΣΔ για το διαμερισμό των εδαφών της Ευρώπης και ξεκινούν ταυτοχρόνως το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με ταυτόχρονη εισβολή στην Πολωνία!!! Τα κομμουνιστάκια δεν τα ξέρουν αυτά...

Ο ναζισμός λοιπόν είναι τοποθετημένος χωροπολιτικά στην αριστερά και όχι στην ακροδεξιά όπως λένε οι αμόρφωτοι αριστεροί και ψευτοπροοδευτκούληδες. Πρόκειται για μία καθαρά κομμουνιστική ιδεολογική προσέγγιση της κοινωνίας με πρώτο όμως λόγο στο Έθνος και αυτή είναι και η μοναδική διαφορά. Γιαυτό και οι γερμανοί ναζί ξεκίνησαν τον Β Παγκόσμιο παρέα με τους σοβιετικούς ναζί, συνυπογράφοντας το σύμφωνο συνεργασίας και διαμοιρασμού των εδαφών της Ευρώπης το περίφημο "Ρίμπεντροπ - Μολότοφ" και εισέβαλαν από κοινού στην Πολωνία πρώτα οι γερμανοί και μετά από δύο εβδομάδες οι σοβιετικοί ναζί και άρχισε ο Β Παγκόσμιος. 

Μάλιστα η αντίσταση στην Ελλάδα από τους κομμουνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ξεκίνησε 9 ολόκληρους μήνες μετά την εισβολή των γερμανών στην Ελλάδα! Μέχρι τότε τους υποστήριζαν και αυτούς και τους Βούλγαρους συντρόφους τους που είχαν καταλάβει την Μακεδονία και την Θράκη!!!! 

Πότε οι κομμουνιστές άρχισαν την αντίσταση κατά των γερμανών; Όταν οι γερμανοί αθέτησαν το σύμφωνο "Ρίμπεντροπ - Μολότοφ" και επιτέθηκαν στην μαμά Σοβιετία! Αυτός ήταν ο λόγος της αντίστασης, κινδύνευε ο κομμουνισμός και η μαμά Σοβιετία! Αυτούς υπερασπίστηκαν και όχι την πατρίδα Ελλάδα....

Διαβάστε λοιπόν κάνα σοβαρό βιβλίο αμόρφωτα κοπρόσκυλα που τολμάτε να χαρακτηρίζετε την Χρυσή Αυγή ως ναζιστική οργάνωση ενώ ναζιστικές οργανώσεις είναι μόνο τα αριστερά μορφώματα του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ... Η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικιστικό κόμμα και ανήκει στην ακροδεξιά. Η Ακροδεξιά δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον Σοσιαλισμό και όσοι παρουσιάζουν διαφορετικά τα πράγματα, είναι είτε αμόρφωτοι και άσχετοι είτε κακόβουλοι που προσπαθούν να κρύψουν τα εκγλήματα και το παρελθόν τους κάτω από το χαλί. Δεν είμαστε όμως όλοι πρόβατα και γίδια να τρώμε το κομμουνιστικό κουτόχορτό σας. Ειδικά εγώ που υπήρξα και πρώην μέλος της ΚΝΕ, δεν μπορεί κανένα κομμουνιστάκι να μου παραδίδει και μαθήματα. Τον γνωρίζω τον χώρο εκ των έσω και πολύ καλά γιαυτό και έριξαν εδώ και δύο δεκαετίες μαύρη πέτρα πίσω μου όταν αποφάσισα να μάθω και να ερευνήσω μόνος μου την αλήθεια και όχι να μου δίδουν έτοιμη και μασημένη τροφή οι νεομπολσεβίκοι ναζί...

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ακροδεξιά = Εθνικοσοσιαλισμός = Εθνικισμός = Εθνικοκοινωνισμός = Φασισμός κλπ που αφήνουν την ιδιωτική πρωτοβουλία - οικονομία ελεύθερη (με κάποιο ιδιωτικοκρατιστικό έλεγχο) εν αντιθέσει με τους κομμουνιστές. Μην πέφτεις θύμα της προπαγάνδας του μπουμπούκου και των υποστηρικτών του. Το μόνο κοινό που έχουν κοινό που έχουν είναι πως ανήκουν στο authoritarian επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά άλλοι έχουν το όνομα φασίστας και άλλοι την χάρη του φασίστα.
Ένα απλό παράδειγμα.
Για το καυτό θέμα με τους λαθρομετανάστες και τον τρόπο που παρερμηνεύουν αυτή την λέξη οι «δημοκράτες». Όταν οι εθνικιστές προειδοποιούν για τους εθνικούς κινδύνους από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, οι «προοδευτικοί» αμέσως τους κολλάνε την ταμπέλα του φασίστα, ρατσιστή κλπ. λέγοντας ότι "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι" λες και μίλησε κανείς για "λανθρανθρώπους" λέξη που βέβαια δεν υπάρχει.
Οι αριστεροί και όλοι οι υπόλοιποι του «συνταγματικού τόξου» ως πολύ «δημοκράτες» που είναι ας δεχτούν αυτή την λύση μιας που είναι και αυτοί υπέρ των δημοψηφισμάτων (όσοι είναι).
Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης να επιλυθεί με δημοκρατικό τρόπο μέσω δημοψηφίσματος και ότι αποφασίσουν οι περισσότεροι για να σταματήσει επιτέλους και αυτή η διχόνοια μεταξύ μας για το ποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο φασίστας.

Σίμος είπε...

Πολύ σωστός.
Δες εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=vfUA8S19Ijc

-=IMAGINOS=- είπε...

13 Οκτωβρίου 2013 - 10:41 μ.μ. Εγώ πέφτω θύμα του μπουμπούκου; Αυτός λέει πως η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστική και αριστερή οργάνωση εγώ έγραψα πως η ΧΑ είναι εθνικιστική και ανήκει στην ακροδεξιά. Ο μπουμπούκος καλά τα λέει για τους ναζί αλλά η ΧΑ δεν είναι ναζί όπως εξήγησα. Όποιοι δεν θέλουν τους λαθραίους στην χώρα μας τους χαρακτηρίζουν ως ναζί. Και τον Καρατζαφέρη και τον Μπουμπούκο στην αρχή ως ναζί τους αποκαλούσαν....

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις: "Ο ναζισμός λοιπόν είναι τοποθετημένος χωροπολιτικά στην αριστερά και όχι στην ακροδεξιά όπως λένε οι αμόρφωτοι αριστεροί και ψευτοπροοδευτκούληδες." Είναι δυνατόν να ανήκει στην αριστερά ο εθνικοσοσιαλισμός που επέτρεψε την ιδιωτική πρωτοβουλία; Από την στιγμή που υποστηρίζει την παράδοση/ την διαιώνιση του έθνους ως αυτοτελές τμήμα ενός ξεχωριστού πολιτισμού (και όχι ως διεθνιστικό). Είχες ξανακούσει πολλές φορές να επιτρέπουν οι ακροαριστεροί - κομμουνιστές την ιδιωτική πρωτοβουλία; Μάθε λοιπόν, πως ο εθνικοσοσιαλισμός ανήκει χωροταξικά στην δεξιά πτέρυγα, γι' αυτό άλλωστε ήταν ενάντια στην κοινωνική ελευθερία.

Υ.Γ. Εσύ πέφτεις θύμα του μπουμπούκου, γιατί νομίζεις πως ο εθνικοσοσιαλισμός είναι αριστερά, ε δεν είναι. Μην επιμένεις το έχει λύσει η πολιτική επιστήμη και τον συγκαταλέγει στο authoritarian right, δηλαδή ακροδεξιά. Πες με και ναζί ή φασίστα στα παπάρια μου κιόλας, προπαγάνδα του Στάλιν ήταν, όπως επίσης είναι κοντά στην ιδεολογία του μπουμπούκου και του αντωνουά, αντίθετοι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, υπερβολικοί φόροι κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΜΑΤΖΙΝΕ, επέτρεψέ μου να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που γράφεις :

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο εθνικοσοσιαλισμός έχει κάποιες ομοιότητες με τον κομμουνισμό, αλλά και σημαντικές διαφορές.

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ : 1) Και οι δύο μιλάνε για "σοσιαλισμό", δηλαδή για κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά ο καθένας την εννοεί διαφορετικά.

2) Και οι δύο απορρίπτουν τον κοινοβουλευτισμό και την δυτικού τύπου φιλελεύθερη δημοκρατία.

3) Και οι δύο πιστεύουν στο ολοκληρωτικό μονοκομματικό κράτος.

4) Χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους οργάνωσης, στρατολόγησης και προπαγάνδας.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ : 1) Ο εθνικοσοσιαλισμός απορρίπτει την πάλη των τάξεων. Αντιθέτως πρεσβεύει την συνεργασία των τάξεων για το καλό του Έθνους.

2) Ο κομμουνισμός δεν δέχεται ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις φυλές των ανθρώπων, αλλά μόνο ταξικές διαφορές. Ο κομμουνισμός δεν αναγνωρίζει "εθνικούς" εχθρούς, αλλά μόνο ταξικούς εχθρούς.
Αντιθέτως, ο εθνικοσοσιαλισμός πιστεύει ότι οι ανθρώπινες φυλές διαφέρουν μεταξύ τους και ιεραρχούνται ανάλογα με την ικανότητά τους να δημιουργούν πολιτισμό.

3 ) Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν πιστεύει στην κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας όπως ο κομμουνισμός. Θεωρεί όμως ότι ζωτικοί τομείς της εθνικής οικονομίας ( Άμυνα, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες ) πρέπει να ελέγχονται από το κράτος.

Αυτές είναι περίπου οι βασικές ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των δύο.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει σίγουρα κάποια εθνικοσοσιαλιστικά στοιχεία, αλλά και στοιχεία κλασικής ακροδεξιάς ( όπως ο αντικομμουνισμός και η σχέση με την αστυνομία - κυρίως στα χαμηλόβαθμα στελέχη ).

Κάπου στη μέση λοιπόν είναι η αλήθεια.

Όσο για το σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ, ήταν καθαρά μια γεωπολιτική συμφωνία για το μοίρασμα της Ανατολικής Ευρώπης, και όχι ιδεολογική συμφωνία.

Ο Χίτλερ είχε προσπαθήσει να κάνει παρόμοια συμφωνία με τους Άγγλους, αλλά αυτοί αρνήθηκαν κι έτσι στράφηκε στους Σοβιετικούς.

Και οι δυο ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα συγκρουστούν, απλά κέρδιζαν χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Παίδες δεν θα κάνουμε τώρα διεξοδικές και εξειδικευμένες αναλύσεις στο που διαφέρει ο εθνικοσοσιαλισμός με τον κομμουνισμό. Και στην Κίνα έχουν κομμουνισμό αλλά επιτρέπουν την ιδιωτική πρωτοβουλία. Επίσης το ΚΚΕ δεν συμφωνεί πουθενά με το ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους λαθρομετανάστες. Εγώ μίλησα για την ιδεολογική βάση του εθνικοσοσιαλισμού ο οποίος και ανήκει στην αριστερά και από εκεί προήλθε όπως και ο Ιταλικός Φασισμός του Μουσολίνι. Και όπως έγραψα παραπάνω σαν ιδεολογία πολιτική, ο εθνικοσοσιαλισμός βρίσκει την βάση του στο πρόγραμμα του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος από το 1920 το οποίο ήταν καθαρά ένα κομμουνιστικό κόμμα.

Κλείνει εδώ η συζήτηση.