ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/10/13

ΧΑΤΖΗΛΙΚΟΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ..

Είσαι πολύ σαφής Χατζηνικολάκη.... Καταλάβαμε απόλυτα το πόσο φασίστας είσαι.

Τι σημαίνει άραγε το "εύχομαι και ελπίζω  οι κατηγορίες (εναντίον της ΧΑ) να είναι καλά δεμένες"; Αυτό αποτελεί δημοσιογραφικό ήθος και ύφος; Αποτελεί δημοσιογραφική θέση, στάση, κρίση, ρεπορτάζ; Τι ακριβώς αποτελεί κύριε "δημοσιογράφε";

Οι δημοσιογράφοι εύχονται και ελπίζουν να καταδικαστούν άνθρωποι οποιοιδήποτε και να είναι αυτοί; Καθοδηγούν δηλαδή οι δημοσιογράφοι την κοινή γνώμη και κυρίως την Δικαιοσύνη εμμέσως ή αμέσως και το Τεκμήριο της Αθωότητας που αποτελεί το μέγιστο κεκτημένο του σύγχρονου παγκόσμιου ποινικού  πολιτισμού, το γράφουν κυριολεκτικά στα παπάρια τους;; 

Ναι κυρίες και κύριοι. Τόσο μεγάλο θράσος έχουν αποκτήσει όπως βλέπετε οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι όπως ο Χατζηνικολάου που τον βραβεύουν κάθε χρόνο μάλιστα κάποιοι ως τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο! Φανταστείτε τι επιπέδου είναι οι υπόλοιποι δηλαδή!!!

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΙΟΥΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ....

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα καταντήσαμε οι δίκες να γίνονται στα τσοντοκάναλα από τα πλουτισμένα παπαγαλάκια του συστήματος της πλουτοκρατίας και οι κανονικοί δικαστές απλώς να επικυρώνουν την ετυμηγορία των δημοσιογραφίσκων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δικαστής εεε, ο «δημοσιογράφος» ήθελα να πω ήταν ο πρώτος που συνέστησε πριν από τις εκλογές του 2009 ακόμα σε μια συνέντευξη με τον τότε πρόεδρο της Ν. Κ. Καραμανλή "να συνεργαστείτε επιτέλους η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ για να λυθούν τα προβλήματα" που ήταν και μια από τις αιτίες να εγκαταλείψω τελικά την Ν.Δ και να προσχωρήσω στην Χ.Α μη δεχόμενος να λαμβάνουν οι «πολιτικοί» τις οδηγίες για το τι πολιτικές θα εφαρμόζουν από τις συμβουλές του κάθε τυχάρπαστου δημοσιογραφίσκου.

Ανώνυμος είπε...

εγώ παιδιά μου άκουγα ράδιο real στο εξοχικό το 2011 και μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχα θεωρήσει τον σταθμό ως γραφείο τύπου τού ΚΚΕ

τώρα γιατί δεν το καταλάβαινε ο κόσμος....θα μους πείς αυτός ο κόσμος

http://www.youtube.com/watch?v=zykafTuIMKo

τί να καταλάβει;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΑΘΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΑ ΕΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ" ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ! ΙΣΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε εδώ ένα σχόλιο που είδα στο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ (αν δεν το έσβησε ήδη)!!!!

http://paspartoy.blogspot.gr/2013/10/blog-post_25.html?showComment=1382703918845#c1223558053921636613