ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/10/13

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!

Δοκίμασα το νέο Prince additive free tobacco που υποτίθεται πως έχει καθαρό καπνό χωρίς χημικά πρόσθετα, και που βλέπετε άνωθεν στην φωτό και έπαθα λαρυγγίτιδα και φαρυγγίτιδα μαζί την άλλη μέρα και μάλιστα καπνίζοντας μόνο 11 από τα τσιγάρα του πακέτου. Έχουν περάσει 14 μέρες και μόλις τώρα άρχισα να μπορώ να καταπίνω. Με τρέλανε στον βήχα και δεν μπορούσα και να καταπιώ. Ένοιωθα τον λάρυγγα ξερό και σαν να είχε πιαστεί γύρω του ένα μεγάλο δακτυλίδι που τον σφίγγει χωρίς να τον αφήνει να λειτουργήσει η κατάποση ενώ και ο φάρυγγας ήταν ερεθισμένος!   Πρώτη φορά μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο δοκιμάζοντας ένα άλλο τσιγάρο! Άσε που το τσιγάρο αυτό δεν καπνίζεται με τίποτα μιλάμε. Σαν να καπνίζεις σκέτη χαρτοπετσέτα σε ρολό μοιάζει! Καίει την γλώσσα και τον λαιμό, δεν έχει καθόλου γεύση, ούτε άρωμα και κοστίζει και 3.80!!! Τα ίδια συμπτώματα απέκτησε και φίλος που μου έκανε τράκα 2 κωλοτσιγάρα από αυτό το πακέτο! Μιλάμε για απάτη και μάλιστα επικίνδυνη. Ούτε για αστείο μη το δοκιμάσετε. Μακριά!

ΥΓ. Το υπόλοιπο πακέτο που μου έμεινε, το χάρισα στον πρώτο Πάκη που βρήκα στο δρόμο. 

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εγώ όταν κάπνιζα έκανα το Camel το άφιλτρο μακρά το καλύτερο τσιγάρο.
Τώρα το έκοψα βρήκα την υγεία μου σιγά μην πληρώνω τις πολυεθνικές που δηλητηριάζουν τον κόσμο .

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Ιματζινέ θα σου συνιστούσα να μη ξανακαπνίσεις ποτέ κανένα τσιγάρο. Το πρώτο πράγμα που ρωτάνε οι γιατροί σε αυτούς που τους επισκέπτονται για κάποιο πρόβλημα με την καρδιά είναι αν καπνίζουν!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ είπε...

εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα Silk Cut, αν και βγαίνει 4 φράγκα το πακέτο :(

by the way Karelia που είναι ελληνική, και Philip Morris που επενδύει στην Ελλάδα, θα κάπνιζα μόνο για πατριωτικούς λόγους

Ανώνυμος είπε...

θα σου πει ότι ο γνήσιος καθαρός καπνός είναι αυτός


εγώ φυσικά σου προτείνω να το κόψεις αλλά

μπορείς να βάλεις δυο γλαστορύλες καπνό και να καπνίζεις λίγο από το δικό σου

μπορείς να πάρεις χύμα καπνό από την Θράκη ή να πάρεις μερικά πούρα Θράκης να καπνίζεις λίγο όποτε σού κάνει κέφι

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιο πάει σε κάποιον στην προηγούμενη ανάρτηση που είπε να λυθεί δημοκρατικά το λαθρομεταναστευτικό

το έθνος είναι πάνω από την δημοκρατία

δεν εκχωρούνται εδάφη με δημοψηφίσματα, ούτε αποφασίζεται αν θα αλλοιωθεί ο πληθυσμός, ούτε απόφασίζεται αν θα δώσουμε την Πόλη

αυτά γίνονται χωρίς δημοψήφισμα υπέρ τού ΕΘΝΟΥΣ

asepites είπε...

Ας εμπνευστουμε απο τον κολοκοτρώνη.Και εγώ είμαι στη φάση του κοψίματος και έχω επιλέξει την σταδιακή μείωση του.Μόλις φτάσω στα 4-5 την ημέρα θα το κόψω μαχαίρι.Τώρα είμαι στο 1 πακέτο από τα 2 που είμουν παλιότερα.

"...Τον καιρό που ο Κολοκοτρώνης ήταν με το «Μαύρο Στόλο» κι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κουρσάρων στο Αιγαίο, έζησε καινούργια στέρηση και κινδύνους που τον ατσάλωσαν. Κάποτε που έμεινε μέρες χωρίς να φουμάρει, έσκισε το τσιμπούκι του, έξισε τη νικοτίνη από μέσα κι έφτιαξε μ’ αυή τσιγάρο. Το αηδίασε:
-Όρσε μωρέ άνθρωπος, φώναξε, που θέλει να λευτερώσει τον τόπο του και δεν μπορεί να λευτερωθει ο ίδιος από ένα συνήθιο. Θεέ μου συγχώραμε.
Πέταξε το τσιμπούκι και το τσιγάρο στη θάλασσα κι από τότε δεν ξανακάπνισε..."

Ανώνυμος είπε...

14 Οκτωβρίου 2013 - 9:39 π.μ.

"το έθνος είναι πάνω από την δημοκρατία"
Μα και φυσικά το έθνος είναι πάνω από την δημοκρατία.
Άλλη λύση όμως πέραν του δημοψηφίσματος για να σταματήσει αυτή η εμφύλια διαμάχη (εξαιτίας των λαθροεισβολέων!!!) χωρίς την χρήση βίας όπου μια μικρή μειοψηφία «προοδευτικών» με τους οποίους είναι αδύνατη η συνεννόηση θέλει να επιβάλει με το έτσι θέλω το δικό της δεν βλέπω να υπάρχει.
Και να είσαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι θα ψήφιζαν την θέση της Χ.Α για το λαθρομεταναστευτικό (με σωστή ενημέρωση).
Εξάλλου και η θέση της Χ.Α είναι υπέρ των δημοψηφισμάτων για σημαντικά προβλήματα.

Αν γνωρίζεις εσύ άλλη λύση πέρα από τον εμφύλιο να μου την πεις.