ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/10/13

ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ.... ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ....

Βλέπουν πως η πλύση εγκεφάλου και οι κατηγορίες κατά της ΧΑ δεν προχωράνε, αντιθέτως μάλιστα εκπίπτουν όπως τα πυρηνικά και τα χημικά του Σαντάμ και είπαν να ασχοληθούν και λίγο με τους γύφτους για να μην έχουμε την προσοχή μας στο νέο μνημόνιο του Σαμαρά που τάχα έρχεται πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις ακόμα... 

Πρώτα πρώτα να σημειώσω στο σημείο αυτό πως δεν υπάρχουν Ρομά. Υπάρχουν Γύφτοι. Το γύφτος gypsy, βγαίνει από το "Αιγύπτιος" Egyptian και λαθεμένα στην αρχή νόμιζαν πως οι γύφτοι έχουν καταγωγή από την Αίγυπτο λόγω του μελαψού τους χρώματος. Το Ρομά το "εμπνεύστηκαν" οι προοδευτικούληδες από τα αρχικά της χώρας Romania, Ρουμανία  δηλαδή, επειδή εκεί έχει πολλούς γύφτους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι γύφτοι είναι στην καταγωγή και Ρουμάνοι. Καμία σχέση. Οι γύφτοι έχουν καταγωγή από την δυτική Ινδία και νυν Πακιστάν και μάλλον θα ήταν περισσότερο αποδεκτή μία ονομασία για αυτούς ως Ίντυ ή Πάκυ.... Σε κάθε περίπτωση όμως και εφόσον επιμένουν οι προοδευτικούληδες δημοσιογράφοι να ονομάζουν τους γύφτους ως Ρομά, το σίγουρο είναι πως οι δημοσιογράφοι είναι οι πραγματικοί γύφτοι.

Στον καιρό της παγκοσμιοποίησης, οι έννοιες και οι όροι έχουν χάσει τον μπούσουλα τους. Επίσης τους μαύρους τους ονομάζουν ως έγχρωμους λες και πρόκειται για τηλεοράσεις... Οι μαύροι  παραδοσιακά ονομάζονταν "αράπηδες" λέξη η οποία προέρχεται από το Άραψ που σημαίνει άραβας. 

Να μάθουμε λοιπόν να μιλάμε σωστά και παραδοσιακά. Δεν υπάρχουν Ρομά, υπάρχουν Γύφτοι, δεν υπάρχουν Έγχρωμοι υπάρχουν Αράπηδες ή Αραπάδες. Εάν αυτό είναι ρατσιστικό, τότε τα αράπικα φιστίκια θα πρέπει να τα τρώνε μόνο χρυσαυγίτες και το "Αραπίνες (νύχτες μαγικές)" πρέπει επίσης να το τραγουδούν μόνο χρυσαυγίτες ενώ και ο Καζαντζίδης πρέπει να ήταν και ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής. 

Τέλος απορώ που μόλις τώρα κατάλαβαν οι αρχές πως οι γύφτοι είναι άρπαγες, κλέφτες, απατεώνες ,έμποροι όπλων και ναρκωτικών  και παράσιτα της Κοινωνίας. Πειράζει η αλήθεια, φοβάστε τις λέξεις; Ξυδάκι. Εμείς μιλάμε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σωστόοοοοοοοοος !!!!!!