ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/10/13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗ!!!

Δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όπως βλέπετε και στην φωτό! Ίσως μάλιστα να μην είναι απλά συνεργάτης αλλά το αφεντικό του καταζητούμενου εφοπλιστή Πάλλη ο οποίος και κρύβει τον πυρηνικό οπλισμό της Χρυσής Αυγής!!!!!!! 

Ακόμα όμως να συλληφθεί ο Πρόεδρας;; Μα η φωτό τα λέει όλα! Ο Πρόεδρας γνωρίζει τα μάλα για τον μυστικό πυρηνικό οπλισμό της Χρυσής Αυγής για να δίδει το χέρι τόσο εγκάρδια στον καταζητούμενο εφοπλιστή και να επισκέπτεται με τέτοια επισημότητα τον χώρο του εγκλήματος! Συλλαμβάνουν άλλους αντ' άλλων στην Ελλάδα.... Ρε πόσο μαλάκες μπορεί να είναι; Κάνει κρααα η υπόθεση.

(ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ)

UPDATE: TO ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΗ!!!!! 

Τι βλέπουν τα ματάκια μας ωρέ; 


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης, όπως βλέπετε και στην άνωθεν φωτό είναι ένα από τα 5 μέλη του ΔΣ του Μουσείου του καταζητούμενου Πάλλη μέσα στο οποίο ψάχνουν τον πυρηνικό οπλισμό της Χρυσής Αυγής!!!! 

Μάλιστα οι Κυπατζήδες του Δένδια, φρόντισαν να κατεβάσουν αμέσως την ιστοσελίδα του Ιδρύματος του Πάλλη http://www.pallisfoundation.gr/ μετά την αποκάλυψη που έκανε η ΧΑ στην ιστοσελίδα της για τον Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ!!!   Ζούμε επικές στιγμές Βόρειας Κορέας και Πολ Ποτ! Ευτυχώς όμως υπάρχει και το "Print Screen"...

Και ακόμα να συλληφθεί και ο Βουδούρης της ΔΗΜΑΡ και ακόμα ψάχνουν για οπλισμούς της ΧΑ ενώ το πράγμα κάνει κραααααα κραααααα κραααααααα βρε κρααααααα από χιλιόμετρα μακριάαααααα!!! Ακούσατε το παραμικρό από τα τσοντοκάναλα; Χώσαν άλλους αντί άλλων στις φυλακές αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα! Ζούμε επικές στιγμές Βόρειας Κορέας και Πολ Ποτ λέμεεεεεεε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :