ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/10/13

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ. ΦΥΛΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Ο "αντιρατσιστικός" νόμος ποινικοποιεί την σκέψη, καταπατά την ελευθερία του λόγου, φιμώνει την αλήθεια. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι στην ψυχή και το πνεύμα. Ποτέ δεν θα φοβηθούμε την δικτατορία της Νέας Εποχής. Θα λέμε ότι θέλουμε, θα αγαπάμε όποιον θέλουμε, θα αναγνωρίζουμε ότι θέλουμε. Δεν μπορούν να μας βάλουν όλους φυλακή. Έστω και ένας να μείνει να φωνάζει, η νίκη θα είναι δική μας γιατί ο ένας πάντα ξυπνάει τους πολλούς. Ο "αντιρατσιστικός" νόμος θα γίνει και ο πολιτικός τους τάφος για όσους τον υπερψηφίσουν. Οι Έλληνες δεν μασάνε κουτόχορτο πια. Η οργή του Έλληνα Πατριώτη θα γίνει το τσουνάμι που θα πνίξει όλους τους προσκυνημένους. Οι εκλογές έρχονται. Θα πάρουν το μήνυμα σύντομα. 

ΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ  ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΑΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σε λατρέψαν
http://www.paratiritis.net/2013/10/7813/