ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/10/13

Ιδού οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς: Χαλκευμένα εις γνώση της εισαγγελέως τα «στοιχεία» του πορίσματος


Είδαμε ότι στο πόρισμα που εκδόθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής και συνέταξε και υπέγραψε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, υπ' ευθύνη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Kουτζαμάνη, παρατίθεται ένα «καταστατικό», το οποίο ήδη αποδείξαμε ως γελοιότητα και όχι ως πειστήριο. Όμως υπάρχει και μία άλλη λεπτομέρεια.

Μία λεπτομέρεια που καταδεικνύει την πολιτική σκόπευση που κρύβεται πίσω από τις διώξεις, αλλά και δείχνει το «κύρος» των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την δια του δικαστηρίου κάλυψη της αγωνίας των διεθνών τοκογλύφων και της κυβέρνησης για ανάσχεση της μοναδικής Εθνικής Αντιπολιτεύσεως, της Χρυσής Αυγής.

Όπως ήδη δείξαμε το αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά που υποστηρίζει το «καταστατικό» που εισήλθε στο πόρισμα. Θα πει κάποιος ότι μπορεί οι εισαγγελείς να μην γνώριζαν ότι υπήρχε χάλκευση στοιχείων, αγνοώντας βεβαίως ότι μιλάμε για εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, όπου είχε κατατεθεί το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής.
Όμως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Την παραλαβή του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, την υπέγραψε ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Μαντέψτε ποιο είναι το πρόσωπο που παρέλαβε το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής;


Η Ευτέρπη Kουτζαμάνη!
Κοινώς η εν λόγω κυρία όχι μόνο γνώριζε για την ύπαρξη ενός πραγματικού καταστατικού και επέτρεψε την χρησιμοποίηση ενός χαλκευμένου στοιχείου, αλλά ήταν και η ίδια που το είχε παραλάβει

Αν η εν λόγω κυρία διαθέτει έστω και ίχνος επαγγελματικής συνειδήσεως οφείλει, προφανώς, να σκίσει το πόρισμα που συνέταξε ο Βουρλιώτης και στηρίζεται κατά πολύ στο ψεύτικό καταστατικό, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συλλογική ευθύνη», και ακολούθως να παραιτηθεί και η ίδια για την ύβρι που διέπραξε απέναντι στην Δικαιοσύνη που έχει ορκιστεί να υπηρετεί.  

ΠΗΓΗ http://www.xryshaygh.com

4 σχόλια :

tomb raider είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ SPRIDER STORES.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΙΕΙ.

Λ.Α.Γ.Ο.Σ είπε...

Πολιτικοί καναλάρχες και παπαγαλάκια, μπορεί και να τα καταφέρετε και να την εξαφανίσετε την Χ.Α, αλλά να μη εκπλαγείτε αν σε λίγους μήνες δείτε και πάλι στους δρόμους και τις πλατείες τους αγανακτισμένους με πλακάτ και συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

AvDarGOR είπε...

@ Λ.Α.Γ.Ο.Σ

ΘΑ πανε σε παραιτηση κ εκλογες οταν τους φυλακισουν.

καλα,αυτο που λες με τα πλακατ ειναι υπερβολικο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Δημητράκη, είπαμε, βάλε ένα κεράκι στον κώλο σου και πέσε για ύπνο.