ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/10/13

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Συνεχίζει η χούντα Σαμαρά τις προσπάθειες να χώσουν τον Κασιδιάρη φυλακή. Δεν πρέπει με τίποτα να πέσει η Αθήνα στα χέρια της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές. Γιαυτό και συνεχίζονται οι "καταθέσεις" πληρωμένων ανώνυμων κουκουλοφόρων δοσίλογων κατά της Χρυσής Αυγής. 

Την πάτησε ο Σαμαράς που ο Κασιδιάρης δεν προφυλακίστηκε και μάλιστα δεν θα προφυλακίζονταν ούτε ο Μιχαλολιάκος εάν δεν έκανε τη βλακεία η υπεράσπιση του να ζητήσει μία επιπλέον μέρα για να απολογηθεί. Εάν ο Μιχαλολιάκος είχε απολογηθεί την ίδια μέρα με τον Κασιδιάρη, θα ήταν και ο Μιχαλολιάκος ελεύθερος τώρα. Η μία μέρα παραπάνω που ζήτησε προς απολογία τον οδήγησε στη φυλακή μετά την επίθεση της πολιτικής και δημοσιογραφικής χούντας στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο την προηγούμενη μέρα τον Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, Μίχο.

Προσπαθεί λοιπόν ο Σαμαράς τώρα με νύχια και δόντια να φέρει δήθεν νέα στοιχεία επιβαρυντικά ειδικά για τον Κασιδιάρη ώστε να τον καλέσουν σε συμπληρωματική απολογία και να τον χώσουν μέσα ώστε να γλιτώσουν τον Δήμο της Αθήνας που ήταν και ο απώτερος στόχος όλης της δίωξης στην ΧΑ!

Φυσικά οι γελοίοι δεν θα καταφέρουν τίποτα γιατί ακόμα και προφυλακισμένος ο Κασιδιάρης χωρίς να έχει βγει καμία τελεσίδικη απόφαση εναντίον του και διατηρώντας συνεπώς τα πολιτικά του δικαιώματα, θα είναι ο πρώτος Δήμαρχος παγκοσμίως που θα λάβει το αξίωμα μέσα στην φυλακή και θα ξεφτιλίσει τελείως την χούντα που στενάζει την Ελλάδα σήμερα!

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...


ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ..

http://mlagananews.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4369.html

Ανώνυμος είπε...

Το ότι θα βγει δήμαρχος είναι το πλέον σίγουρο.
Το αν θα βγει από τον πρώτο ή τον δευτερο γύρο δεν έχει δέσει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

καλα χα χα χαα χα οτικαι να βριζετε ο Ιματζινος σας εχεις περασει γενεις 40 μπουα χα χα χα Συνεχισε ετσι Ιματζινε
Ριξε το υγρο σου Πυρ βαθια ;-)))))

Ανώνυμος είπε...

O KANONAΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ

ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

ΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ;

ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του ΗΕΛΑΣΜΠΟΥΡΔΟΛΟΤΖΥ είπε...

Δημητρομπουρδολοτζυ και indymedia κλέβουνε καίνε και σκοτώνουνε τους Έλληνες μαζί.

Άθεοι και δημητροταλιμπανικοί μας καταστρέφουνε μαζί.