ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/10/13

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ Ο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ... ΚΥΡΑ ΜΟΥ, Ο ΑΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.


Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...
 Τι πέταξε πάλι σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με τα δύο πρώην τρωκτικά της ΕΡΤ Οικονόμου και Λυριτζή; Μας έλεγε λοιπόν σήμερα το πρωί πως ο Τσοχατζόπουλος θα πάει μέσα τουλάχιστον 8 χρόνια από τα 20 που έφαγε... Σωστό αυτό εφόσον ο Τσοχατζόπουλος θα ήταν νεώτερος των 75 ετών... Διότι ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει και δίδει τη δυνατότητα σε όσους είναι 75 ετών και πάνω και έχουν καταδικαστεί, να εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι τους και όχι στις φυλακές... Και ενώ μία άλλη δημοσιογράφος της το επεσήμανε αυτό, ο άσχετη παντογνώστης του δικαστικού ρεπορτάζ και θηλυκός Εισαγγελάτος Μάνδρου, επέμενε στη μαλακία που έλεγε και μάλιστα ανέφερε πως υπάρχει δικαστική απόφαση που προβλέπει λέει την έκτιση της ποινής στις φυλακές σε καταδικασμένους για κακουργήματα και οι οποίοι είναι πάνω από 70 χρονών (παπάρια φούμαρα)!!!  Ότι μαλακία θέλεις ακούς από την κυράτσα δηλαδή.... 

Κυρά μου το λέει ο Ποινικός Κώδικας, ποια απόφαση δικαστηρίου; Διάβασε λίγο να μαθαίνεις και να μη πληροφορείς τον κόσμο.

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Αρθρο: 56

 "Εκείνος που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και έχει υπερβεί το εβδομηκοστό πέμπτο έτος της ηλικίας του, εκτίει την ποινή ή το υπόλοιπο της ποινής στην κατοικία του, εκτός αν με ειδική αιτιολογία κριθεί ότι η έκτιση της ποινής σε κατάστημα κράτησης είναι απολύτως αναγκαία για να αποτραπεί από την τέλεση άλλων αντίστοιχης βαρύτητας εγκλημάτων" 

Όμως προσφάτως  κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή  το νομοσχέδιο που επιτρέπει την υπό προϋποθέσεις έκτιση ποινής φυλάκισης κατ' οίκον, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των φυλακών.

Έτσι  η δυνατότητα κατ’ οίκον έκτισης της ποινής προβλέπεται για άτομα που έχουν καταδικασθεί σε ποινές φυλάκισης για οφειλές προς το Δημόσιο ή προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας τους. Η ρύθμιση επεκτείνεται σε όλους τους κρατουμένους με ποινή φυλάκισης που είναι άνω των 75 ετών. Διαβάστε σχετικά κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ; 

Ο Άκης έχει κλείσει ήδη τα 75 χρόνια του, οπότε με αίτηση του μπορεί να ζητήσει την έκτιση της ποινής του στο σπιτάκι του. Βέβαια το συμβούλιο πλημμελειοδικών δεν θα το κάνει αποδεκτό αυτό με τη μία για να μη προκαλέσει το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας και θα περιμένει να δικαστεί του χρόνου ο Άκης και στο Εφετείο. Μετά υποχρεωτικά θα τον στείλει να εκτίσει την ποινή του στο σπίτι του (εφόσον φυσικά ο ίδιος το ζητήσει) και απλά θα παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και χωρίς να μπορεί να μεταβεί στο εξωτερικό που είναι και οι μοναδική όροι περιορισμού που θα του επιβληθούν. Συνεπώς ο Άκης θα μείνει ακόμα μέσα άλλο ενάμιση  χρόνο το πολύ και όχι τουλάχιστον 8 που λέει ο πανάσχετη "δημοσιογράφος" της παραπληροφόρησης κυρά Γιάννα Μάνδρου.  

Έτσι μάλιστα κάθεται στο παράθυρο του τσοντοκάναλου του ΣΚΑΙ και λέει παπαριές για την Χρυσή Αυγή και προδικάζει πως πρόκειται για εγκληματίες και εγκληματική οργάνωση χωρίς να υπάρχει η παραμικρή καταδικαστική και τελεσίδικη απόφαση κατά μέλους της ΧΑ όχι δα να χαρακτηριστεί και ένα ολόκληρο κόμμα ως εγκληματική οργάνωση...

 Αυτό είναι το δημοσιογραφικό σούργελο που μάλιστα περηφανεύεται πως έχει και 30 χρόνια στο δικαστικό ρεπορτάζ και ακόμα δεν έμαθε να σέβεται το βασικό θεμέλιο της ποινικής δίκης που είναι το Τεκμήριον Αθωότητος. 

Και μάλιστα βγάζει και διαβάζει δημόσια τις  καταθέσεις αναξιόπιστων μαρτύρων κατά της ΧΑ και τις εκλαμβάνει εκ προοιμίου ως έγκυρες και αληθείς ενώ μάλιστα η δικογραφία και οι καταθέσεις μαρτύρων είναι απόρρητες και όποιος τις δημοσιοποιεί υπέχει ποινικές ευθύνες. 

Αλήθεια που είναι ο Εισαγγελέας να βάλει στη θέση της την κυρία αυτή και τους λοιπούς δημοσιογράφους και κανάλια που παραβιάζουν την μυστικότητα και το απόρρητο της μαρτυρικής κατάθεσης και ανακριτικής διαδικασίας που αποτελεί και αυτόφωρο αδίκημα και μάλιστα επιβαρυντικότατο όταν συντελείται δια του Τύπου; Που είναι ωρέ; 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

KAHMENE ΨYXAΣΘENH ΠOY EΓPAΨEΣ TA ΔYO ΣXOΛIA.MONO 7 ΛEΠTA MΠOPEΣEΣ NA ΣYΓKPATHΣEIΣ THN ΨYXIKH ΣOY NOΣO; EIΠAME APAIA APAIA NA ΦAINEΣTE KAMMIA ΣAPANTAPEA ANAPXOΦΛΩPAKI

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΓΟΥΡΙ είπε...

Εμείς το τρώμε και δροσιζόμαστε
εσύ το τρως και ζορίζεσαι.