ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/10/13

26 Οκτωβρίου 1912: Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ


Δείτε την εκπληκτική ταινία "Οι γενναίοι του Βορρά" προς τιμήν των αγωνιστών της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης μας. Επειδή οι άλλοι κρύβουν τα διαμάντια του ελληνικού κινηματογράφου και τα αντικαθιστούν με τούρκικα σήριαλ και οτιδήποτε άλλο ανθελληνικό στοιχείο, εμείς πάμε κόντρα στο κατεστημένο!

Εκπληκτικό σενάριο, φοβερές ερμηνείες από τον Λαυρέντη Διανέλλο, Γιάννη Βόγλη και Λάκη Κομνηνό. Τα λόγια όμως είναι περιττά δείτε την ταινία. 

Να πω μόνο πως πλέον αυτές οι υπέροχες ιστορικές ταινίες που γυρίστηκαν επί "Χούντας" Παπαδοπούλου, δεν παίζονται πουθενά και σε κανένα τουρκοτσοντοκάναλο... γιατί σας θέλουν όλους σας να έχετε συνείδηση μπολσεβίκου και όχι Έλληνα Πατριώτη που γνωρίζει την ιστορία του.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αυτού του είδους οι ταινίες γυρίστηκαν όλες επί επταετίας, γιατί από εκεί και έπειτα με τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις "δεν "συνάδει" πλέον με τις «αρχές» και τις «αξίες» της (νεοταξίτικης) Ευρωπαϊκής «Ενώσεως» (διάλυσης) να γυρίζονται και να προβάλλονται τέτοια έργα πλην των τουρκοσήριαλ"