ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/10/13

Οι Τελευταίοι του Ρούπελ [1971]

Δείτε την εκπληκτική ταινία "Οι Τελευταίοι του Ρούπελ" [1971] προς τιμήν των αγωνιστών του ΟΧΙ και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτ 1940. 

 Πολεμική περιπέτεια του 1971 παραγωγής Τζαίημς Πάρις , σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου , σενάριο Γιάννη Μαρή και μουσική Γιώργου Πάρις. Πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Πολίτης , η Βέρα Κρούσκα , ο Φερνάντο Σάντσο , ο Δημήτρης Μπισλάνης , ο Θόδωρος Κατσαδράμης , ο Γιάννης Κατράνης , ο Στέφανος Στρατηγός , ο Γιώργος Σίσκος κ.α.

Επειδή οι άλλοι κρύβουν τα διαμάντια του ελληνικού κινηματογράφου και τα αντικαθιστούν με τούρκικα σήριαλ και οτιδήποτε άλλο ανθελληνικό στοιχείο, εμείς πάμε κόντρα στο κατεστημένο!   Αυτές οι υπέροχες ιστορικές ταινίες που γυρίστηκαν επί "Χούντας" Παπαδοπούλου, δεν παίζονται πουθενά και σε κανένα τουρκοτσοντοκάναλο... γιατί σας θέλουν όλους σας να έχετε συνείδηση μπολσεβίκου και όχι Έλληνα Πατριώτη που γνωρίζει την ιστορία του. Τα λόγια όμως είναι περιττά, δείτε την ταινία.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

3 σχόλια :

asepites είπε...

Και να την δούμε όλοι-την προτείνω- και να την κατεβάσουμε με κάποιο youtube downloader και να κάψουμε και dvd και να μοιράσουμε σε φίλους και γνωστούς.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και σε όλους τους Έλληνες.
Μακάρι να ελευθερωθεί γρήγορα από τα δεσμά της η Πατρίδα και οι φυλακισμένοι Πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο ταινίες που έβαλες Ιμάτζινε είναι εκπληκτικές. Εγώ βέβαια σαν μεσήλικας τις είχα δει και παλαιότερα, αλλά θα πρέπει να τις δούνε και οι νεότεροι για να ανεβεί το εθνικό φρόνημα.