ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/9/13

ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ!!!!!

Επίθεση στο σύνολο των αστυνομικών εξαπέλυσε ο τυφλωμένος από ταλμουδικό μίσος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας, εξαιτίας της εκστρατείας κατά της Χρυσής Αυγής. Αιτία, η τήρηση από τους τελευταίους του Νόμου και των άρθρων του Συντάγματος, τα οποία αγνοεί επιδεικτικά ο πολιτικός τους προϊστάμενος, στην απεγνωσμένη του προσπάθεια να κατασκευάσει «εγκληματίες» Χρυσαυγίτες! 

Η παράκρουση του φίλου των μασόνων, όπως αυτή εκδηλώθηκε σήμερα, δεν έχει προηγούμενο και αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη πως ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις έναντι τρίτων, τους οποίους μάλιστα και επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ. Το παραλήρημα του Δένδια, ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί, λίγες μόλις ώρες μετά την εισβολή της αστυνομίας στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα. 

Ο αρχικαρεκλάρχης της Κατεχάκη έθεσε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί ένορκη διοικητική εξέταση, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, τον Διοικητή και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, καθώς και τον αστυνομικό - σκοπό (!) της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εκτελούσε υπηρεσία το επίμαχο χρονικό διάστημα! 

Κι όλα αυτά, επειδή σύμφωνα με τον υπουργό «σημειώθηκαν παραλείψεις κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για τη συλλογή πειστηρίων και την ταυτοποίηση συγκεκριμένων ατόμων με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης». 

Ποια ήταν όμως τα «πειστήρια» του εγκλήματος; Κράνη μηχανής, κοντάρια με Ελληνικές Σημαίες και ξύλινες ασπίδες! Σε έξαλλη κατάσταση ο υπουργός, δεν αρκέστηκε στις ανωτέρω διαθεσιμότητες. Απαίτησε την παραίτηση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη, οι οποίες του υποβλήθηκαν σήμερα. Καθότι όμως κατέστη αδύνατο να ηρεμήσει ο εξεταζόμενος υπό του διεθνούς σιωνισμού υπουργός, αποφάσισε πως η ελληνική αστυνομία παραείναι ελληνική για το σιωνιστικό Καθεστώς που υπηρετεί ο ίδιος. 

Ως εκ τούτου και υιοθετώντας την παραφιλολογία των κομμάτων της υπεράσπισης των τρομοκρατών και των δημοσιογράφων του μαρξιστικού εσμού, έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες των φυλλάδων για «ενεργό εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα της Χρυσή Αυγής και την τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων»! 

Προκειμένου δε να «διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα» στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αντικαθίστανται και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες οι: Ο Υποστράτηγος, Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Υποδιοικητής της Ε.Κ.Α.Μ. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να πετούν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να παρεμποδίζονται και χωρίς να συλλαμβάνονται Ο Αστυνόμος, Διοικητής της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α. Ο Αστυνόμος, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας. Μόνον οι αδαείς δύνανται να πιστέψουν πως οι ανωτέρω αντικαταστάσεις γίνονται για την διασφάλιση της αντικειμενικότητας. 

Είναι ξεκάθαρο πως προκειμένου να μην ξεφτιλιστεί για μια ακόμη φορά, ο Δένδιας θα προωθήσει τα κομματικά του σκυλιά, ούτως ώστε να προχωρήσουν κατά γράμμα το προοργανωμένο σχέδιο, της κατασκευής ενόχων. Βλέπετε οι αξιωματικοί που ξηλώθηκαν, είχαν προφανώς αρνηθεί να προχωρήσουν σε έκνομες ενέργειες, παρά το ότι αυτές διατάχτηκαν από τον πολιτικό τους προϊστάμενο. 

Ο τελευταίος, πήρε την εκδίκησή του, στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους αστυνομικούς πως η αστυνομία πλέον δεν λειτουργεί σύμφωνα με τους Νόμους, αλλά σύμφωνα με τις εντολές του φιλομασόνου υπουργού. 

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν το ντελίριο ανθελληνισμού του υπουργού Προ.Πο., Ν. Δένδια, ο οποίος και δεν λογοδοτεί ούτε και υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία για το αντικείμενο των επαφών του στις ΗΠΑ, με το σιωνιστικό λόμπι. Εκείνοι διέταξαν, ο Δένδιας εκτελεί. 

Πρέπει να κατασκευαστούν ένοχοι και προκειμένου να συμβεί αυτό, είναι διατεθειμένος να αντικαταστήσει ολόκληρη την ελληνική αστυνομία με τη Μοσάντ! Πηγές στο περιβάλλον του Δένδια τέλος, αναφέρουν πως το ξέσπασμα του υπουργού έχει να κάνει με τα αποτελέσματα μυστικών δημοσκοπήσεων, που δείχνουν την Χρυσή Αυγή αλώβητη από το θέατρο του παραλόγου των τελευταίων ημερών. Μετά από αυτό, τι θα πει στ' αφεντικά του;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το γεγονός ότι την Παρασκευή 20/9/2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Εύβοιας- Βοιωτίας του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή» στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας υπήρχαν άτομα που έφεραν αντικείμενα, τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία περί όπλων (ρόπαλα κλπ), χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως όφειλαν και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου.

^^^

Δηλαδή τον έδιωξε επειδή δεν συνέλαβε αυτούς που κάθονταν έξω απο τα γραφεία τους για περιφρούρηση, για να μην πλησιάσουν τα αναρχίδια που είχαν αφηνιάσει σε όλη την χώρα και τους τα κάψουν όπως έκαναν αλλού.
Δηλαδή έπρεπε να τους συλλάβει ώστε να μην υπάρχει περιφρούρηση και να μπορούν να πάνε τα αναρχίδια να τους τα κάψουν. Υποθάλπει τα αναρχίδια ή μου φαίνεται;

AvDarGOR είπε...

ο λαπαδομπουλης του ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΥ ειδες τι λεει σε καποαι απο τασχολια του οταν τον ρωτανε ... εμεις με ποιυος να πολεμαγαμε οι μεν ειναι αθεοι του λενε οι δε παγανιστες...κ αυτος απανταει...ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!! χαχαχ για την Ελλαδα ο τυπος ΔΕ ΘΑ!!!ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ!!!! με αυτα τα λιπιδια θα ερθουν καλυτερες μερες νομιζουν καποιοι?....αυτοι πρεπει να ειναι κ οι Ορθοδοξοι?......
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ-ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!!!

AvDarGOR είπε...

Επισης μας επρηζε με τον Πειραιως...τον πολεμαρχο της ΜΑΣΩΝΙΑΣ!!! χαοχαοχαο ο οποιος κ αυτος ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!! ο καθεστωτικος θα μας μαθαινει για πατριωτισμο...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!! τελικα οι φημες οτι η Ορθοδοξια ηταν βαθεια χωμενη στη Μασωνια χειροτερα κ απο Αναρχικους! λεγαν καποιοι φαινεται να ισχυει.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

@24 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:46 μ.μ

εσυ τωρα καταλαβες οτι εχουμε "χουντα" της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ? δλδ..... οτι να'ναι.... τωρα θα πηδηξεις κ εσυ απο το πλοιο ε? που ξυπνησες σε μια σκληρη πραγματικοτητα μιας αρχης διωξεω κατα των Ελληνων?
θα γινεις σαν τον ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΥ που θα κατσει στην μπαντα,με καποιο κομποσχοινι?...η' αδωντας Υμνους?? στους ΑΓΓΕΛΟΥς Γαμαλιηλ...,Ραφαηλ κτλπ για να ερθουν με τις ρομφαιες να παταξουν τον εχθρο? οπως τοτε στη Αγια Σοφια....που ξερουμε τι συνεβει μετα...... θα φοβηθεις κ εσυ το ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ? βλεπεις πως ειναι ο πολεμος τωρα... ετσι περπατοντας θα παρουμε τη Πολη ρε φιλαρακο νομιζες?..χαχαχχαχχαχ οπως ελεγε ο Παισιος?? χαχαχχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Χιτλερ αν ζουσε θα ηταν περηφανος για τον Δένδια.

Ανώνυμος είπε...

24 Σεπτεμβρίου 2013 - 2:09 μ.μ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
Τα έχεις μπερδέψει όλα από ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΥ- μετά πήγες στους-ΑΓΓΕΛΟΥς Γαμαλιηλ...,Ραφαηλ-χαχαχχαχχαχ οπως ελεγε ο Παισιος κλπ.
Τέλος πάντων, ότι να΄ναι, κείμενο αχταρμάς...