ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/9/13

Μαύρη προπαγάνδα κατά Χρυσής Αυγής: ο δήθεν “ναζιστικός χαιρετισμός” του Αρχηγού - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Για να κατανοήσει ο κόσμος για πόσο κραυγαλέους ψεύτες μιλάμε, αρκεί να δει το επίμαχο βίντεο με την είσοδο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον χώρο της εκδήλωσης, απ' όπου είναι παρμένο το επίμαχο στιγμιότυπο.

Κατά την άφιξή του στις Θερμοπύλες, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους γνέφοντας με το δεξί χέρι. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χαιρετάμε στην καθημερινότητά μας. 

Τα γελοία παπαγαλάκια του κατεστημένου απομόνωσαν ένα δευτερόλεπτο από την κίνηση αυτή και άρχισαν πάλι τα γνωστά τους παραμύθια για... "νεοναζιστικούς χαιρετισμούς" και άλλα φαιδρά. Γράφει επί λέξει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: "Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και ναζιστικό χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από το Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος σε λόγο που έβγαλε καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του".  
Ιδού και η φωτογραφία με τον... "ναζιστικό χαιρετισμό Μιχαλολιάκου" (σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, του Newsbomb του Χαρδαβέλα, το iefimerida και το Έθνος του Μπόμπολα του ΣΚΑΙ κ.ο.κ.):

 Δεν έχουν καταλάβει οι ανόητοι υβριστές του Εθνικιστικού Κινήματος, ότι η άθλια προπαγάνδα τους δεν μας αγγίζει. Όπως λέει ο λαός μας "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" και η προπαγάνδα τους - που βασίζεται μόνο σε ψεύδη - είναι καταδικασμένη. Φαίνεται πάντως πως οι εκκρεμότητες εκδοτών με την Δικαιοσύνη έχουν αναγκάσει πολλούς μεγαλοπαράγοντες του Τύπου να μετατραπούν σε πρώτης τάξεως παπαγαλάκια του Μαξίμου. Περαστικά τους... 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι ο Μιχαλολιάκος απλώς χαιρετάει τον κόσμο κουνώντας το χέρι του δεξιά - αριστερά.
Ίσως όμως πρέπει να αλλάξει χαιρετισμό και να μπαίνει στις συγκεντρώσεις κρατώντας τ'αρχίδια του.
Έτσι, για να μην τον παρεξηγούν οι φωστήρες του "δημοκρατικού" τόξου...