ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/9/13

ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝΔΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

 
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ: Κανένα ΜΜΕ δεν δίνει βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής!

Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει η Χρυσή Αυγή κατά του Σαμαρά, Δένδια και καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

Ένας άθλιος χείμαρρος από λάσπη και συκοφαντίες έχει ξεχυθεί αυτή την στιγμή σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το διαδίκτυο. Σε ιστοσελίδες διαβάζουμε ότι... "3 βουλευτές μας διέφυγαν στο εξωτερικό"! Πριν λίγο ακούσαμε στον Alpha ότι... "πουλάμε ρούχα σε πακιστανούς και παίρνουμε ποσοστά!".  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ζητήσει από το πρωί να παραστεί στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου σταθμού για να απαντήσει στις συκοφαντίες, αλλά οι ιθύνοντες αρνήθηκαν. Μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν χωρίς κανένα δικαίωμα αντιλόγου. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε προσκληθεί επίσης σε δύο πολιτικές εκπομπές σταθμών τοπικής εμβέλειας για απόψε, αλλά και οι δύο προσκλήσεις ακυρώθηκαν προ ολίγου. Αρνήθηκαν ακόμα και την τηλεφωνική παρέμβαση. Το σύστημα προσπαθεί να μας κάνει να σιωπήσουμε για να προχωρήσει ανενόχλητο το σχέδιο της μαύρης προπαγάνδας και της τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

 Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 135, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.
 
ΚΑΤΑ

Παντός υπευθύνου που θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα

***************************

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,

Εγκαλώ τους παραπάνω αναφερόμενους για τους ακόλουθους νόμιμους, βάσιμους και αληθείς λόγους:

-Ι-

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μίας προαποφασισμένης, προμελετημένης και προφανέστατα επαγγελματικά σχεδιασμένης ψυχολογικής επιχείρησης με στόχο την υπονόμευση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την αχρήστευση του Συντάγματος και την αποσταθεροποίηση της χώρας μας. Στην υλοποίηση αυτής της επιχείρησης δυστυχώς συμμετέχουν, ενσυνειδήτως και μη, κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες του τόπου: φορείς της Εκτελεστικής Εξουσίας (μεταξύ αυτών και ο Πρωθυπουργός), Πρόεδροι και Στελέχη Κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς επίσης μεγάλη μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί-ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιστοσελίδες διαδικτύου).
Κινούμενοι είτε με γνώμονα την αύξηση της απήχησής τους στο αγοραστικό κοινό (εις ό, τι αφορά τα ΜΜΕ) είτε από πολιτική σκοπιμότητα, όλοι οι ανωτέρω έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ψευδών και εμπρηστικών δηλώσεων σχετικά με το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα και το Κίνημά μας.


Ειδικότερα, σε όλες σχεδόν τις δημόσιες δηλώσεις των τελευταίων ημερών γίνεται από τα προαναφερόμενα πρόσωπα χρήση βίαιης φρασεολογίας, εκτεταμένων ανακριβειών, μεταφορά συγκεχυμένων πληροφοριών και υπερτονισμός κάθε δυσμενούς αναφοράς στο Κίνημά μας. Όλα αυτά γίνονται κατά παράβαση κάθε έννοιας αντικειμενικότητας, αμεροληψίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές διεξάγονται εξετάσεις επώνυμων ακόμα και ανώνυμων μαρτύρων (βλ. εκπομπή Πορτοσάλτε στο Σκαϊ το πρωί της Τετάρτης 18/09) αυτοπτών ή μη, εικονικές δίκες με διατύπωση ετυμηγοριών σχετικά με υποτιθέμενους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς (την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα), προβάλλοντας ή αναπαράγοντας ανεξακρίβωτες πληροφορίες σχετικά με την πορεία των ερευνών και κάνοντας υποθέσεις για την εξέλιξη αυτών. Προβαίνουν σε άσκηση προπαγάνδας και όχι σε ενημέρωση των πολιτών, τους οποίους βομβαρδίζουν με σκοπό να επιτύχουν την «πλύση εγκεφάλου». Δυναμιτίζοντας το ήδη ταραγμένο κλίμα, παροτρύνουν σε πραγματοποίηση βίαιων κινητοποιήσεων που μπορεί να καταλήξουν σε εκτεταμένες αναταραχές.

Χρησιμοποιούν βαρύτατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για το Κίνημά μας ή για κάθε πρόσωπο που πρόσκειται σε αυτό με ρεπορτάζ και σχόλια βασισμένα στο αξίωμα της συλλογικής ευθύνης (δολοφόνοι, μαφιόζοι, εγκληματική οργάνωση, πολιτικό μόρφωμα κλπ.), εξάπτοντας τα ήδη οξυμένα πνεύματα. Χωρίς καμία ηπιότητα, ως οφείλουν κατά την εκφορά δημόσιου λόγου, απευθύνονται κατά τρόπο απαράδεκτο αποκλειστικά στο θυμικό των πολιτών.
Επειδή η συγκεκριμένη τακτική είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι οδηγεί όχι στον πλουραλισμό, την ενημέρωση του κοινού και τη διαμόρφωση ορθής γνώμης για τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, αλλά σε πράξεις κλιμακούμενης βίας, σε πολιτικό, ηθικό και φυσικό λυντσάρισμα μεγάλου αριθμού Ελλήνων πολιτών που πρόσκεινται στο Κόμμα της Χρυσής Αυγής. 


Επειδή σε αυτή την εκστρατεία λασπολόγησης του Κόμματός μας και αποσταθεροποίησης της χώρας προεξάρχουν με δηλώσεις και πράξεις τους:

α) ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε τα εξής πρωτοφανή για το αξίωμα και τη θέση ευθύνης που κατέχει: «…η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία!»

β) ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δήλωσε: «…Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στον Μελιγαλά, η προσπάθεια απαξίωσης του Κοινοβουλίου χθες και η αποτρόπαια δολοφονία στο Κερατσίνι, από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με παραδοχή του ιδίου, δείχνουν με τον πιο καθαρό τρόπο τις προθέσεις του νεοναζιστικού μορφώματος. 

Σας δηλώνω ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην τεράστια πρόκληση που συνιστά για το Κράτος Δικαίου η δολοφονική ενέργεια στο Κερατσίνι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα γεγονότα. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε ήδη το δράστη της δολοφονίας και διεξάγει εκτεταμένες έρευνες.

Επίσης, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θέτουμε σε δημόσιο διάλογο πρόταση νομοθετικής παρέμβασης, με αντικείμενο τη διεύρυνση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης και του άρθρου 195 του Ποινικού Κώδικα περί του τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας… Να σταθούμε τελικά όλοι μαζί απέναντι στην ιστορία μας και να αναλογιστούμε αν τα χαρακτηριστικά πολιτικού μορφώματος σήμερα στην πατρίδα μας ταυτίζονται με την αντίληψη μορφωμάτων του παρελθόντος στην Γερμανία και στην Ιταλία. Αν η στρατιωτικού τύπου δομή που είδαμε στον Μελιγαλά παραπέμπει στην λογική της βίας, της διάκρισης και της φασιστικής κοσμοθεωρίας και τελικά σε εποχές που η μαύρη αμφίεση και η ναζιστική και φασιστική βία άφησαν βαθιά και οδυνηρά αποτυπώματα στη ψυχή της ελληνικής κοινωνίας». Οι ανωτέρω δύο κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες, λειτουργώντας ως οιονεί δικαστικοί λειτουργοί και υποκινητές του μίσους ενάντια στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και άθλια φρασεολογία περί μορφώματος και δη νεοναζιστικού, ως επίσης και οργάνωσης εγκληματικής, απονομιμοποιούν στα μάτια μεγάλων μαζών του λαού την ύπαρξη του Κινήματός μας και παρέχουν την απαιτούμενη ηθική, πολιτική και νομικοφανή κάλυψη για εγκληματικές πράξεις σε βάρος των υποστηρικτών, των στελεχών, μελών και της Ηγεσίας αυτού.

Επειδή η Πατρίδα μας έχει υποφέρει επανειλημμένα στο παρελθόν από εκτεταμένες πολιτικές αναταραχές και θα ήταν καταστρεπτικό, ιδίως τώρα που διάγουμε σοβούσα οικονομική κρίση, να βιώσουμε την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και την εκτροπή από την χρηστή λειτουργία των θεσμών.

-ΙΙ-

Επειδή μεγάλος αριθμός δημοσίων προσώπων τις τελευταίες ημέρες διέπραξαν με τις δηλώσεις τους το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια (άρθρα 191 και 192 ΠΚ).
Επειδή, όλως ενδεικτικά, οι εν λόγω πράξεις έχουν τελεστεί από το πρωί της Τετάρτης 18/09/2013 μέχρι σήμερα στα πλαίσια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών ενημερωτικών ή πολιτικού περιεχομένου των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που έχουν πανελλαδική εμβέλεια ή εκπέμπουν στην περιοχή της Αττικής.
Επειδή ήδη οι παράνομες αυτές ενέργειες έχουν οδηγήσει σε πληθώρα επιθέσεων εναντίον γραφείων του Κινήματός μας, εναντίον υποστηρικτών ή στελεχών μας, ακόμα και σε βομβιστική ενέργεια σε οικία υποστηρικτή μας στη Βέροια.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΟΥΜΕ

α) Την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (άρθρο 191 ΠΚ) και της διέγερσης των πολιτών σε διχόνοια και βιαιοπραγίες (άρθρο 192 ΠΚ), αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων για το Κίνημά μας και την ανθρωποκτονία που τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 17 προς 18/09/2013.

β) Την παρέμβασή σας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα στα πλαίσια των υμετέρων αρμοδιοτήτων, ώστε να αποτραπεί η επανάληψη τέλεσης στο άμεσο μέλλον των ανωτέρω πράξεων, καθώς επίσης και η κλιμάκωση της έντασης.

 
Αθήνα, 20-09-2013

6 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

ρε υγρο-πυρ σορρυ..αλλα εχουν αρχισει ηδη οι διωξεις κατα της Χ.Α. κ των μελων-ψηφορων της κ εσυ ασχολησε με μηνυσεις?...ελεος...παντου ηδη συλλαμβανουν μελη κ προαναγγειλαν συλληψεις βουλευτων.ρε,φιλος δε προκυτω ποτε να αφηναν η΄να αφησουν τη Χ.Α. πρωτη...η' να επηρεαζει το πολιτικο γιγνεσθαι.Ακομα σε βλεπω δε μπορεις να το χωνεψεις κ εσυ,ειναι ο κσμος των παραισθησεων ξερω..οπως λεει ο Λιακο.Δε προκυται το Συντ.Τοξο να αφησει τη Χ.Α. μεχρι στιγμης πολεμαει με τα ΜΜΕ.Περιφερειακα οι αναρχικοισυνιστωσοσυριζαιοι κανουν διαδηλωσεις..οι αστυνομια τον ιδιο ρολο της κτλπ. κτλπ....Ξυπνα ρε φιλος σορρυ,αλλα μακαρι να μην πεσουν τα ποσοστα της,ξερω κ ηδη παραδεχονται μετα το γεγονος οτι Διεμβολιζε την κορυφη.Τωρα ομως δε θα το αφησουν αυτο το γεγονος.Δεν εχουν αλλη ευκαιρια.Μη περιμενεισ λοιπον απο μια μηνυσουλα που κ κανενας δε θα τη παρει πρεφα να γινει κατι.Φιλικα.

AvDarGOR είπε...

Συζητηση κανουμε.Επισης,μην παραμυθιαζονται οι ψηφοφΟροι της Χ.Α. κ ας περιμενουν το αναμενωμενο,δε νομιζω κ με αυτο το γεγονος να το αφησουν κατω.Θα την βγαλουν παρανομη,το εχουν προαποφασισμενο προφανως.Ας ειμαστε προετοιμασμενοι προς αυτη τη κατευθηνση.Αν αντιδρασει κ τωρα η Χ.Α. σιγουρα θα κινδυνευε κ σε ποσοστα του 2%.Ισως θα επρεπε να περιμενει το αναποφευκτο.Την στριμωξαν.Το "λαθος" εγινε.

AvDarGOR είπε...

δε βλεπεις ποσο επιλεκτικα τους αφησαν για λιγο στη ΤΙΒΙ,τα εχουν συννενοηθει μαλλον,οτι θα τη βγαλουν παρανομη κ ολο αυτο το μηντιακοπολιτικο συστημα ειναι καρα-ενωμενο ξερεις...αυτοι ξερουν οτι ειναι οι απολυτοι κυριαρχοι στα μεσα.Τωρα προσεξα οτι βγαζουν στα μουλωχτα ποσο διεμβολιζε την κορυφη!!εγω τι να σου πω,μακαρι να την αφησουν να κατεβει στις εκλογες,αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση πλεον.Δε ξερω αν εχουν κατι αλλο στα σκαρια...αλλα ειναι σιγουρα συνενοημενοι οτι θα την κυρηξουν εγκληματικη οργανωση με συνοπτικες διαδικασιες.Ποιος θα τους πει κατι δλδ...σε ολο το κοσμο....μαλιστα.Εδω εισβαλλουν στα γραφεια,προμηνυμα οτι θα τα κλεισουν.

AvDarGOR είπε...

το θεμα ειναι... αυτοι του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ....τοξου οι καλοι αυτοι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ...ολοι τους... τι ειναι διαθετημενοι να κανουν..ωστε να μη χασουν τα κεκτημενα...γιατι δε ξερω πουθενα να χανεις εξουσια ετσι.."δημοκρατικα"...ισως καποιοι πουν εγινε στην Τουρκια..αλλα δε το ξερω κ πολυ καλα το συστημα της Τουρκιας,εδω μιλαμε για Ελλαδα,για Περαμα π.χ. για κεκτημενα ετων! δλδ φανταστητε εκ του μακροθεν,καποιος Λαγος λεει...ο "ταγος" του Περαματος!! του Βελιουχιωτη!! του Σαντα! του Λαμπρακη!! του Φλωρακη!!της Κανελλης!!! μα,πως!! ειναι δυνατον!!! η γενια του Θεοδωρακη!!...κτλπ κτλπ...απ'τον Βελουχιωτη-Σταλιν στο Λαγο?...ειναι λιγο απιστευτο.(χωρις να θελω να τον μειωσω)

tomb raider είπε...

ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΡΙΚΙΟ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ SEX PISTOLS ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

asepites είπε...

Τα είπες όλα tomb raider.

Και κάτι μαλλιάδες ελέω heavy metal τους κοπανάνε και αυτοί με γουρλωμένα μάτια απορούν.
Έτσι είναι όμως όταν κάποιοι ακούνε ακόμα και σήμερα το alexander the great, τραγούδι των iron maiden από το δίσκο somewhere in time του 1986!!! παρακαλώ και φουντώνουν από εθνικισμό.-:o)