ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/9/13

ΑΣΟΕΕ: Λαθρομετανάστες κυνήγησαν και πάλι τα ΜΑΤ - Κατέρρευσε ο “Ξένιος Δίας” ξεφτιλίστηκε ξανά ο φίλος των Εβραίων και των Μασόνων Δένδιας....Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων ανάγκασε τα ανδρείκελα της ΝΔ να κινητοποιηθούν. Παρ' όλα αυτά αρκούσε μία δράκα λαθρομεταναστών για να ξεβρακώσει ξανά τον ανύπαρκτο Δένδια. Οι λαθρέμποροι της ΑΣΟΕΕ πήραν για μία ακόμη φορά στο κυνήγι τα ΜΑΤ και έκλεισαν για ώρες το κέντρο της πόλης. Καλούμε τους επικίνδυνους παράγοντες του ΠΡΟ-ΠΟ να παραιτηθούν άμεσα. Δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε την πολιτική βούληση για να λύσουν το πρόβλημα της εγκληματικότητας και διασύρονται καθημερινά από τις ορδές των αλλοδαπών. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μεγάλη ανησυχία έχει πέσει στο καθεστώς από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η απειλή που συνιστάται για το καθεστώς από την Χρυσή Αυγή με προεξάρχοντα τον κίνδυνο πανηγυρικής ήττας του καθεστώτος στον Δήμο Αθηναίων έχει εξαναγκάσει τα επικοινωνιακά επιτελεία να στήνουν φιέστες «ευνομίας» για να επιδεικνύουν υποκριτικά στα κανάλια, την ίδια ώρα που ο μέσος Έλληνας πολίτης έχει καταστεί έρμαιο της εγκληματικότητας που μαστίζει την Αθήνα, αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

 Στείλανε, λοιπόν, τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ για να δημιουργήσουν το απαραίτητο τηλεοπτικό υλικό για την προπαγάνδα τους, όμως οι λαθρομετανάστες – παρέμποροι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εισήλθαν στον χώρο του Πανεπιστημίου και αφότου εξοπλίστηκαν, μαζί με αναρχικούς παρακρατικούς πήραν στο κυνήγι τα ΜΑΤ.

Αυτό αποδεικνύει ότι η μακροχρόνια πολιτική ανοχής προς την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, που εφάρμοσαν σταθερά όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, δημιούργησε πολλές εστίες ανομίας που δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν με επικοινωνιακές φανφάρες και τηλεοπτικά σόου.

Ο μόνος τρόπος για να ανασάνουν οι Έλληνες από την υψηλή εγκληματικότητα είναι να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα αυτό που όλοι οι καθεστωτικοί απεύχονται: Να κυβερνήσει τον τόπο η Χρυσή Αυγή που έχει την πολιτική βούληση για να φτιάξει τα κακώς κείμενα και να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος. Έως τότε οι πολιτικάντηδες θα συνεχίσουν να γίνονται περίγελος των λαθρομεταναστών και των παρακρατικών εις βάρος –δυστυχώς – των Ελλήνων πολιτών. 

1 σχόλιο :

AvDarGOR είπε...

ποτε θα καθαρισουμε ρε πουστη τη χωρα απο αυτα τα απορριματα!!!!!παντως ειδους!!!!