ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/9/13

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....

Προσέξτε το γλοιώδες και πονηρό βλέμμα των Εβραίων και το γελαδίσιο του Σαμαρά υπαλλήλου τους.... Όλα τα λεφτά έτσι; Δεν χρειάζεται όλα να εξηγούνται επιστημονικώς, εξηγούνται και πολύ πιο απλά, με ένα... βλέμμα....

2 σχόλια :

ewsedw είπε...

Imagine για την φωτό σου επάνω πολύ φοβούμαι ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την έχουν δυστυχώς τελειώσει γιατί αν γίνει στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των μελών της δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να την επανιδρύσουν με νέο όνομα.
Αυτό για μένα θα είναι και το τέλος του ενδιαφέροντος και για την πολιτική και για το μεταναστευτικό και για οτιδήποτε αφορά τα εθνικά μας θέματα.
Αν συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάω σε κάλπη για να ψηφίσω κανένα άλλο κόμμα. Επίσης αν όλοι που υποστήριζαν την χρυσή αυγή δλδ. 20% κάνουν το ίδιο τότε το 40% της αποχής από τις προηγούμενες εκλογές θα γίνει 60%. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει, προσωπικά για μένα σε μια τέτοια περίπτωση έχουν τελειώσει όλοι. Φτάνει με αυτή την κοροϊδία την ψευτοδημοκρατία τους μια ζωή που άλλο ψηφίζεις και άλλο βγαίνει.
Μακάρι να διαψευσθώ και να κάνω λάθος.

ewsedw είπε...

Ερευνα για blogs που υποστηρίζουν την ΧΑ!

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-blogs-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1