ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/9/13

Παραλήρημα στον ΣΚΑΪ για Θερμοπύλες: φοβισμένη δήλωσε η Παναγιωταρέα ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ... ΒΙΝΤΕΟ

Φοβάται η χοντρή πολυθεσίτης καρεκλοκένταυρη τσουλοφοφόρος Παναγιωταρέα; Μα αυτό ακριβώς θέλουμε. Βρισκόμαστε σε πολύ σωστό δρόμο.

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αν φοβήθηκε η χοντρή είναι καλό σημάδι

Ανώνυμος είπε...

Τους φοβίζουν οι πυρσοί (εκτός της ολυμπιακής φλόγας) αλλά καθόλου οι αναρχοτρομοκράτες με τις κουκούλες και τις μολότωφ και τα καλάσνικοφ, οι εμπρησμοί των γραφείων της Χ.Α και οι τραμπουκισμοί εναντίον των ψηφοφόρων της που είναι και οι λιγότερο διεφθαρμένοι πολίτες σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

δηλ οι υπόλοιποι πολίτες ειναι διεφθαρμένοι.
Και αν στις εκλογές ψηφίσουν χρυσή αυγη θα ειναι ακόμη διεφθαρμένοι ; Για πες μας.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σαν εσένα αποκλείεται να ψηφίσουν Χ.Α.

AvDarGOR είπε...

ΤΡΕΜΟΥΝ!!!....................... ακουγα το πρωι στον Αλφα ραδιο να λΕει ο ΠΑΣΟΚΟΦΡΟΥΡΟΣ Σγουρος ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!! ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΣΣΑΣ!!!! προλειαινουν τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ" ΤΟΞΟΥ!!!!!!!!!

AvDarGOR είπε...

ηδη τα ΠΡΟΜΥΝΗΜΑΤΑ απο ελληνοορθοδοξα μπλογκς....περι φιλοΧριστινισμου κομουνιστων ταγων!!! ειναι στη φορα...θα ερθουν κ αρθρα εκατερωθεν...με "φιλοαναρχικους" "πατριωτες" "εθνοαναρχικους" κτλπ..... Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ!!!θα δουμε "οατριωτες" ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΜΕΧΡΙ Κ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΈ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!! ειπαμε!!...εινα ιΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

12 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:26 π.μ.

χρυσή αυγή ψήφισα και ψηφίζω.
Βουλωσε το τώρα...

Ανώνυμος είπε...

"χρυσή αυγή ψήφισα και ψηφίζω" Ήμουν προσεκτικός στην διατύπωση του σχολίου μου, δεν έγραψα για καθόλου διεφθαρμένους αλλά για λιγότερο σε σχέση με τους άλλους. Αν τώρα εσύ μου λες ότι ψήφισες Χ.Α πιστεύεις ότι και οι χρυσαυγίτες ψηφοφόροι είναι διεφθαρμένοι π.χ όπως οι Πασόκοι, πες μας τότε το γιατί.
Και μόνο που όλοι του «συνταγματικού» τόξου που πλούτισαν με τις λαμογές τους στην μεταπολίτευση πολεμούν με τόση λύσσα την Χ.Α αποδεικνύει ότι είναι η μόνη πολιτική παράταξη που έχει την διάθεση να κάνει κάθαρση πραγματικά, και αφού λες ότι ψηφίζεις Χ.Α θα πρέπει να το δέχεσαι αυτό αλλιώς άσε τα σάπια σου τρολσυναγωνιστή.

Ανώνυμος είπε...

παπαριές λες, μιλησες για διεφθαρμένους πολίτες. Λιγότερο ή περισσότερο δεν έχει σημασια, εκτός αν υπάρχει ολίγον έγγυος...

Είπαμε, λογική του "όποιος είναι μαζί μας ,καλός , όποιος δεν είναι, λεπρός" .
Με τέτοια μυαλά να στε σίγουροι θα πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

12 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:44 μ.μ.

Τέλος πάντων, δεν θα επιμείνω μαζί σου, εξ΄άλλου αυτή είναι προσωπική μου άποψη και όποιος θέλει την δέχεται, εκείνο που μετράει είναι ότι ψηφίζεις και συ όπως και εγώ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό έχει σημασία.