ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/9/13

Πανικός στο καθεστώς: Αλλάζουν τον νόμο για τις δημοτικές εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το καθεστώς από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε αυτές. Τα δημοσκοπικά δεδομένα εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τον Σαμαρά για το τι μέλλει γενέσθαι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Σαμαράς έβλεπε δήμους και περιφέρειες να έρχονται στα χέρια της Χρυσής Αυγής, να γίνεται δηλαδή άλλο ένα βήμα προς την διάλυση του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Έτσι αρχίζουν και σκαρφίζονται πονηρά σχέδια, ώστε να περισώσουν ό,τι μπορούν από το καταρρέον καθεστώς τους.

Οι πληροφορίες απορρέουν από την εφημερίδα «Καθημερινή», που έχει ισχυρούς δεσμούς με το περιβάλλον Σαμαρά και το γενικότερο καθεστώς, με την ροζ, γαλάζια ή πράσινη έννοια του. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο Σαμαράς σκέφτεται εντόνως ένα νέο εκλογικό σύστημα, το οποίο θα έχει ως στόχο την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής ή όπως το θέτει η «Καθημερινή» να «απεγκλωβιστεί, κατά το δυνατόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον «εναγκαλισμό» των κομμάτων».

Κοινώς άμα είναι ο εκάστοτε Δήμος ή Περιφέρεια να φύγει από το καθεστώς και να περιέλθει στα χέρια των «φασιστών», τότε καλύτερα να μην τον πάρει κανείς. Το σχέδιο προβλέπει δύο ψηφοδέλτια σε κάθε δήμο και περιφέρεια. Ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες και ένα ψηφοδέλτιο με όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Ο στόχος, βέβαια, δεν είναι να «απεγκλωβιστεί, κατά το δυνατόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον «εναγκαλισμό» των κομμάτων», αλλά να αποδυναμωθεί ο εκάστοτε Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης, αφού αυτός υπάρχει πιθανότητα να μην έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό ή Περιφερειακό Συμβούλιο που θα εκλεγεί και έτσι θα καταστεί αδύνατη η παραγωγή οποιουδήποτε έργου.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων. Όσες φορές και αν καταπατήσουν το Σύνταγμα που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται, όσες φορές και αν προβούν σε εκλογικά ή νομικά πραξικοπήματα, προκειμένου να περιορίσουν την δράση της Χρυσής Αυγής, όλες τους οι προσπάθειες θα αποβούν μάταιες. Ο ερχομός της Εθνικής Ηγεσίας της Χρυσής Αυγής είναι κάτι το αναπόφευκτο. Είναι η φυσική και κληρονομική διάθεση των Ελλήνων για Πατρίδα, Ελευθερία και Αξιοπρέπεια, μία διάθεση που δεν «σηκώνει» τους πολιτικάντηδες και θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μια για πάντα. Ό,τι και αν κάνουν. Ό,τι και αν σκαρφιστούν…

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο κυβερνητικός Τύπος παραδέχτηκε σήμερα ότι ο Σαμαράς αλλάζει τον νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής. Τρέμουν στην ιδέα ότι οι Εθνικιστές θα διοικήσουν τους μεγάλους Δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που κατήργησαν την Δημοτική Αστυνομία. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται στα μάτια του ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή οργανώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι βέβαιο πως θα κερδίσει και αυτήν την πολιτική μάχη."

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άδικα πασχίζουμε γι΄ αυτόν τον τόπο Ιμάτζινε. Όσο θα υπάρχουν δημητράκηδες να μη περιμένουμε να αλλάξει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

σωτηροπουλε,αναμενουμε θεση

asepites είπε...

Νομίζω βρήκα την λύση για να έχει η Χ.Α. σε όλους τους δήμους που θα έχει δήμαρχο αλλά και περιφέρειες που θα έχει περιφερειάρχη και την απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.
Διαβάστε το παρακάτω κειμενο για το πως ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ έβγαινε η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και από κάτω γράφω μια πιθανή λύση:


Πως κατανέμονται οι έδρες μεταξύ των συνδυασμών(Αυτό ίσχυε μέχρι και πρότινος)

1.Τις εκλογές κερδίζει ο συνδυασμός που συγκεντρώνει το 50%+1 των ψήφων και παίρνει τα 3/5 των εδρών του δημοτικού συμβουλίου, και ο επικεφαλής του εκλέγεται δήμαρχος. Οι υπόλοιπες έδρες (2/5) κατανέμονται στους άλλους συνδυασμούς. Για τον υπολογισμό του εκλογικού μέτρου ισχύει το +1 και στο δημοτικό συμβούλιο μετέχουν όλοι οι συνδυασμοί που καταλαμβάνουν τουλάχιστον μία έδρα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 4.

2. Αν ο επιτυχών συνδυασμός συγκεντρώνει ποσοστό έγκυρων ψηφοδελτίων μεγαλύτερο από το εξήντα τοις εκατό (60%) του συνόλου τους, οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου κατανέμονται αναλογικά μεταξύ των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 5.

3. Αν κατά τον υπολογισμό των τριών πέμπτων (3/5) και των δύο πέμπτων (2/5) του αριθμού των εδρών, προκύπτει κλάσμα μικρότερο της μονάδας στην πρώτη περίπτωση στρογγυλοποιείται στην αμέσως μεγαλύτερη μονάδα, ενώ στη δεύτερη δεν υπολογίζεται.

Οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου που αναλογούν στα τρία πέμπτα (3/5) και στα δύο πέμπτα (2/5) έχουν, αντίστοιχα, ως εξής:

Μέλη Συμπολίτευση Αντιπολίτευση

17 10 7

21 13 8

25 15 10

33 20 13

41 25 16

45 27 18

49 29 20


Με τον νέο νόμο που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χ.Α. σου λένε...Ναι μεν θα βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης στην Αθήνα αλλά από τους 49 δημοτικούς συμβούλους δεν θα έχει τους πρώτους 29 από τον συνδυασμό του ότι νούμερο σταυρών και αν πάρουν αλλά και οι 29 και οι άλλοι 20, δηλαδή σύνολο 49 θα είναι οι πρώτοι 49 από όοοοολους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.

Νόμιζω μέχρι 3 ή 4 σταυρούς μπορεί να "σταυρώσει" ο καθένας μας και όσο πιο μικρός είναι ο δήμος τόσο και λιγότεροι σταυροί.
Ε...οργανωνόμαστε όλοι εμείς που θα ψηφίσουμε Χ.Α. στην Αθήνα π.χ. και λέμε : "όσοι από εμάς έχουμε επίθετο που αρχίζει απο Α,Β,Γ "σταυρώνουμε" τους πρώτους τρεις χρυσαυγίτες δημοτικούς συμβούλους.Όσοι έχουμε από Δ,Ε,Ζ, τους επόμενους τρεις και ούτω καθεξής!

Έτσι όλοι μα όλοι οι χρυσαυγίτες δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό σταυρών και μπορούμε έτσι όχι 29 αλλά 39!!! να βγάλουμε ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ η μάταια ανάσχεση της Χ.Α. από το καθεστώς.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ;XEXEXE