ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/9/13

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"!

Για να θεωρείται ένα κόμμα αναγνωρισμένο και νόμιμο στην Ελλάδα, θα πρέπει αυτό το κόμμα να έχει ζητήσει την νομιμοποίηση και αναγνώρισή του με σχετική δήλωση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σύμφωνα με το Ν.Δ. 59/1974.

Συγκεκριµένα, το άρθρο 1 του ν.δ 59/1974 απαιτεί κατά την ίδρυση ενός κόµµατος, την κατάθεση δηλώσεως  στον  εισαγγελέα  του  Αρείου  Πάγου  ότι  οι  αρχές  του  κόµµατος  δεν αποσκοπούν στην βίαιη κατάληψη της εξουσίας και στην ανατροπή του ελεύθερου δηµοκρατικού  πολιτεύµατος.

 Στις 23 Σεπτέμβρη 1974 η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» ανακοινώνει την υπογραφή νομοθετικού διατάγματος και νομιμοποιεί με αυτό το ΚΚΕ!!!

Το ΚΚΕ ποτέ δεν κατέθεσε την ανωτέρω δήλωση προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να νομιμοποιηθεί σύννομα και σύμφωνα με το Ν.Δ. 59/1974 όπως και απαιτείται και όπως τα υπόλοιπα κόμματα έχουν πράξει. Ο γέρος Καραμανλής το νομιμοποίησε "τιμής ένεκεν" για τον "αντιδικτατορικό" του αγώνα με ένα νομοθετικό διάταγμα το οποίο όμως δεν μπορεί να καταργήσει το νομοθετικό διάταγμα 59/1974 το οποίο και αναφέρεται ειδικά στην νομιμοποίηση και αναγνώριση όλων των πολιτικών κομμάτων που θα πρέπει να υποβάλουν την ανωτέρω δήλωση σεβασμού του Συντάγματος και του Πολιτεύματος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Συνεπώς το ΚΚΕ είναι παράνομο και εκτός "Συνταγματικού Τόξου" και μάλιστα για έναν ακόμα πολύ σοβαρό λόγο. Ουδέποτε το ΚΚΕ υπερψήφισε το από 1975 ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος και δηλώνει πως δεν το σέβεται!!! Το ομολογεί και ο ίδιος ο Μαίλης του ΚΚΕ!!!!! Δείτε το βίντεο:


Κατά τα ίδια και το ΣΥΡΙΖΑ είναι παράνομο κόμμα αφού και αυτό ως προερχόμενο από τη διάσπαση του ΚΚΕ και τις διάφορες μορφές που πήρε μέχρι σήμερα (ΚΚΕ εσωτερικού, Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ κλπ) δεν έχει υποβάλει ποτέ την δήλωση στον Άρειο Πάγο όπως και απαιτείται... 

 Όλοι αυτοί λοιπόν οι νεομπολσεβίκοι, σήμερα το παίζουν δημοκράτες και λογίζουν τον εαυτό τους μέσα στο "Συνταγματικό Τόξο" κατηγορώντας και συκοφαντώντας τη ΧΑ ως φασιστική και παράνομη εγκληματική οργάνωση η οποία όμως από το 1993 έχει αναγνωριστεί από τον Άρειο Πάγο ως νόμιμο πολιτικό κόμμα μετά από τη σχετική της δήλωση προς αυτόν όπως και απαιτείται από το Ν.Δ. 59/1974

3 σχόλια :

Nighthawx είπε...

Μπάμπη εεε σόρυ... Ιμάτζινε γιατί ρε μας παραμυθιάζεις? Ο Φλωράκης έκανε τη δήλωση που απαιτήται στις 2/10//74. Τώρα εάν απαιτήται ανανέωση της δήλωσης αυτής δεν το ξέρω πόσο μάλλον εάν τα κόμματα αυτά την έκαναν ποτέ.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ποιος Φλωράκης ρε φίλε... Εδώ σου έχω ολόκληρο Μαίλη από το 2012 που λέει πως εμείς δεν αναγνωρίζουμε το Σύνταγμα και είμαστε εναντίον του γιαυτό και το καταψηφίσαμε το 1975 και μαγκιά μας. Το βίντεο δεν το είδες;

Nighthawx είπε...

Ιμάτζινε εγώ μισώ τους κομμουνιστές περισσότερο απο εσένα (που θα τους ψήφιζες εάν έδιωχναν τους λαθρό τρομάρα σου). Και τον Μαίλη άκουσα και την Καννέλα όποτε βγαίνει να λέει οτι δεν συμφωνεί με το σύνταγμα. Μία δήλωση είναι κάτι τυπικό (για να 'μαι εντάξη) το ξέρω οτι ουσιαστικά αυτά τα υποκριτικά σκουπίδια συχαίνονται τη δημοκρατία και το διατυμπανίζουν επειδή ξέρουν οτι κανένας διορισμένος εισαγγελέας δεν θα παίξει την θεσούλα του για να κάνει αυταπάγγελτη δίωξη. Εσύ βέβαια μιλάς και για τον Σύριζα και σε αυτό εγώ δεν έχω λόγο να σε αμφισβητίσω.