ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/9/13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής” !!!!

Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων. Είχε πρωτοστατήσει μάλιστα και στην περιφρούρηση της βουλής από τα ΚΝΑΤ, όταν χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες που αντιστέκονταν στο μνημόνιο αντιμετώπισαν τις ένοπλες ορδές του ΚΚΕ.

Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε δεν αφήνει καμία αμφιβολία για όλα τα παραπάνω. Σήμερα ο συγκεκριμένος τύπος παρουσιάζεται ως... "παιδί του λαού, που παραλίγο να εκτελεστεί από τους κακούς φασίστες"! Ποιοι τα λένε όλα αυτά; Το Mega, o ANT1 και όλα τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα που πολεμούν τους Έλληνες Εθνικιστές. Και εις ανώτερα ΚΚΕδες... πουλήσατε τον 902 σε offshore βρήκατε όμως στέγη στα κανάλια της πλουτοκρατίας.
Εδώ ο τραμπούκος του ΚΚΕ ρίχνει κλωτσιά στο κεφάλι.... αναρχοσυριζαίου......

Εδώ ο τραμπούκος του ΚΚΕ στη γνωστή επέλαση των "ΚΝΑΤ" κατά των Αναρχοσυριζαίων... στις. 21 Οκτ 2011. Δείτε και το βίντεο.
Δείτε το 1.12 λεπτό και από κάτω ο εν λόγω πόλεμος των ΚΝΑΤ με τους αναρχοσυριζαίους.....
Κλάψτε όσο θέλετε νεομπολσεβίκοι. Όταν ρίχνεις κλωτσιές σε κεφάλια, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξέρεις πως θα τις πάρεις και πίσω.. Έτσι είναι η ζωή και η Θεία Δίκη παλιοκομμούνια μου. Ξυδάκι.

1 σχόλιο :

tomb raider είπε...

ΛΟΙΠΟΝ.ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 40%.....