ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/9/13

ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΕ !

Ανώνυμος είπε...

Εκ-πληκτικαι παλινδρομησεις εις την νεοφιλελευθερη κεντροαριστερα του κωτσου σημιτη

καθοτι το πρασινο θερμοκηπιο μπαζει υδατα επικινδυνως απο την ευρωκαταιγιδα και το χαμηλον βαρομετρικον του φεντεραλισμου των αποικιων και της ευρωιμπεριουμ,και δια να σωθει το θερμοκηπιον και οσοι επλουτισαν απο τα πρασινα αγγουρακια εν ελλαδι ,διχως να την αλειβαν με ελιας λαδιΒαγγο μετα πληθους καθικητων πανεπιστημιων με βαση το 0 και περιφερομενων πολιτικων ,επιχειρηματιων και αλβανων -πακιστανων γεωπονων θα ιδρυσουν δια (εγκεφαλικου;) εμφυτευματος την ευρελληνικη ΕΛΙΑ !


η υπο φυτευσιν ελια των καθηκιτων της μπαγκοσμιου κεντροαριστερας,του παμε στοιχημα στην ευρωπη και του μονεταρισμου διχως ματοτσινορα απασχολησιμοτητα και ιστορια ελπιζεται να φυτευθει ενοψει και των διασκεδαστικων ευρωεκλογων και λοιπων ταχυδακτυλουργικων θεαματων εις το τσιρκον "η δυσις και εμεις", ως ευρωπεικον σοσιαλιστρικον κωμα.

Πηγη εμπνευσεως και ποτισματος δια την ελαια θα ειναι αι ιστορικαι ελιαι εις τα μαγουλα του κωτσου σημιτου οιαι θα αποτελουσιν και το διακριτικον εμπορικον σημα δια την παραγωγη του ελαιωνα !


Κακαι γλωσαι ομως διαδιδουν οτι η ΕΛΙΑ θα προσβληθει απο δακο και στην θεση της θα ανθισει τελικως ελλαδικον ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟΝ ευρωπαικης φυρας και μαλιστα μεταλλαγμενης γονιδιακης μηχανικης με ρεπουστια γονιδιωματα.

ως δε ρεπουστια,θα ειναι υπερ του πουστικου γαμου και ουτως πως σπορος ελαιας θα φυτεθει ,γαιδουραγκαθον θα εξελθει εκ του υπογειου.