ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/8/13

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!

Βέβαια, πιο πολύ σε Άχρηστο φέρνει, παρά σε Αντίχριστο..

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Διηνεκής ενα βήμα πριν τον ζουρλομανδία λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το epic fail της ΕΟΚ, νομίζω πως μπορεί να δραστηριοποιηθεί στον τομέα των προφητειών και της δογματολογίας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητράκη εγώ σου το έλεγα: οι ΓΟΧ έχουν βαρύ χέρι και θα σε κυνηγάνε. Δεν με άκουσες και τώρα τα έσπασες και με τους Εσφιγμενίτες και με τον πρώην κολλητό σου Διηνέκη, που δεν θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστό. Μέχρι και δικά σου μέλη, της ΕΟΚ, πέσανε να σε φάνε. Να μας ακούς άλλη φορά...

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον καρατζατούμπα λαγό έχουμε και τον τατσολαγό!

Ανώνυμος είπε...

http://oi41.tinypic.com/29vx6a8.jpg

Ανώνυμος είπε...

Την πάτησε ο βλάκας...
Τα έβαλε με τους Εσφιγμενίτες και τώρα τον κράζου όλοι...
Τελείωσε αυτός ως προς το "ορθοδοξιλίκι" που πωλούσε...δεν τον πιστεύει κανείς πια...

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είπε...

Τι εγινε, επανεφερες τα ανωνυμα σχολια των κουκουλοφορων μπας και πατησει κανεις εδω;

Εβαλες και αναρτηση για τον Σωτηρόπουλο μπας και πατησει κανεις εδω;

Α ρε κακομοιρη!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο: Η "Μπουμπούκα", το νέο σου κουτάβι, είναι ΚΟΥΚΛΙ Ιμάτζινε! Ελπίζω το καπέλο να είναι φωτο-shop και να μην το έκανες κομματόσκυλο το κουκλί με το ζόρι.

Η μπουμπούκα δεν είναι ντόπερμαν. Ειναι σκυλί σαλονιού .. Έλεος. Λίγο σεβασμο στην προσωπικότητα του ζωντανού. Μπορείς να της μάθεις να γαυγίζει ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;;; Και να κάνει χαρούλες ΜΟΝΟ με Χρυσαυγίτες;

Εκεί σε θέλω μάγκα μου!

Είναι κουκλί, είναι πλάσμα, περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες.. Γειά σου Μπουμπούκα!