ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/8/13

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ!!!

Καλύτερα λαθραίος στην Ελλάδα, παρά Έλληνας!!!! 

 Χιλιάδες ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχει εξαπολύσει ο Στουρνάρας σε όλη την Ελλάδα για να ελέγχουν όλα τα μαγαζιά των Ελλήνων μέσα στο καλοκαίρι που προσπαθούν να βγάλουν δύο φράγκα για να μπορέσουν να πληρώσουν τα χαράτσια, τα τέλη επιτιδεύματος, φόρους 75% κλπ αλλά τα μαγαζιά των αλλοδαπών στο απυρόβλητο να λειτουργούν μέχρι το πρωί, παράνομα, χωρίς άδειες ούτε καν ταμεικές και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των δυστυχών κατοίκων κυρίως του κέντρου της Αθήνας! 

Καλά, να μην αναφέρω τώρα και το όργιο των λαθραίων παρεμπόρων με τα σεντόνια που αραδιάζουν σε κάθε δρόμο της τριτοκοσμικής πρωτεύουσας της Ελλάδας τους οποίους δεν τολμάει κανείς κερατάς του κράτους να ελέγξει ή να περιορίσει... 

Μόνο οι Έλληνες σε αυτή τη χώρα πρέπει να είναι νόμιμοι και τίμιοι και να τα πληρώνουν όλα, οι αλλοδαποί βρήκαν τον παράδεισό τους... 

Και θέλετε μετά να δούμε και καλύτερες μέρες σε αυτό το κωλοκράτος, χωρίς να περιοριστούν και να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθραίοι που μας κοστίζουν μόνο από το παρεμπόριο κάθε χρόνο 40 δις και άλλα 20 δις από τα ναρκωτικά και την πορνεία; Καληνύχτα..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

etsi, kala tous kanoun

100% foros kai perissotero, akoma kai ksylo

to aksizoun oi lovotomimemoi kai ilithioi magazatores pou psifisan syriza tis proygoumenes ekloges