ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/8/13

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

βρε βρε κάτι σατανιστές και κάτι 12θεϊστές που άδουν ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ.... 

Δημητράκη, η ΧΑ δεν είναι θρησκευτική οργάνωση, είναι πολιτικό κόμμα. Όπως δηλώνει και το ίδιο το κόμμα, στους κόλπους του υπάρχουν και γίνονται δεκτοί μόνο χριστιανοί ορθόδοξοι αλλά και κάθε άλλης θρησκείας η οποία δεν βλάπτει την Ελλάδα και την εθνική συνείδηση των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. Μήπως θα ήθελες η ΧΑ να είναι αποκλειστικά ένα κόμμα Ορθοδόξων; Αυτό δεν γίνεται γιατί τότε θα μιλούσαμε για θρησκευτική οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα. 

Η Μεγάλη πλειοψηφία των χρυσαυγιτών είναι σαφέστατα χριστιανοί Ορθόδοξοι. Φυσικά υπάρχουν και 12θειστές στην ΧΑ καθώς και άθεοι όπως σε όλα τα κόμματα. 

Να μη ξεχνάμε πως το 12θεο είναι η πατροπαράδοτη θρησκεία των Ελλήνων από τα πανάρχαια χρόνια και η μία και μοναδική καθαρά Ελληνική θρησκεία είτε σου αρέσει είτε όχι. 

Ο Χριστιανισμός μη ξεχνάς επίσης πως είναι μία θρησκεία που γεννήθηκε και προέρχεται από τους Εβραίους όπως εξάλλου και το Ισλάμ. Η Παλαιά Διαθήκη είναι καθαρά ένα Ιουδαϊκό  βιβλίο που προσωπικά δεν το δέχομαι. Ευτυχώς που η Καινή Διαθήκη προσπαθεί να ξεφύγει, και το κατάφερε, από τα εβραϊκά πρότυπα αρχές και σοδομιστικές αξίες της Παλαιάς Διαθήκης και γράφτηκε και στα Ελληνικά γιαυτό ακριβώς το λόγο. Να εκφράσει δηλαδή εντονότερα αυτή την κάθετη αντίθεση και διαφορά αρχών και αξιών από την ιουδαϊκή παλαιά Διαθήκη. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, σημασία δεν έχει τι πιστεύω εγώ αλλά θα πρέπει να καταλάβεις Δημητράκη πως κανένα κόμμα δεν εκπροσωπεί την Ορθοδοξία. Τουλάχιστον στην ΧΑ δεν υπάρχουν Εβραίοι, Ισλαμιστές, Ιεχωβάδες κλπ όπως υπάρχουν σε όλα τα άλλα κόμματα. Εάν επιθυμείς πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα με μόνο ορθοδόξους, γίνε ο δεύτερος που ψηφίζει Χριστοπιστία ή να πεις στους φιλαράκους ρασοφόρους σου, να φτιάξουν εκείνοι ένα δικό τους κόμμα. Το να βγαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι και να λες μαλακίες πως η ΧΑ είναι σατανιστικό και παγανιστικό κόμμα επειδή οργανώνει εκδηλώσεις για το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι ή το θερινό Ηλιοστάσιο και την Αυγή του Ηλίου, μόνο ρεζίλι γίνεσαι και δείχνεις πόσο κολλημένος είσαι με απωθημένα κατά της ΧΑ επειδή ο Μιχαλολιάκος δεν σου έκοψε μηνιάτικο... και κυρίως δείχνεις το πόσο ανέραστο άτομο είσαι. 

Το εκπληκτικό ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου το θαυμάζουν παντού στον Πλανήτη γιατί είναι όμορφο, ρομαντικό και ερωτικό και γιατί μας θυμίζει το πόσο υπέροχη είναι η Φύση, η Πλάση και η ζωή γενικότερα. 
 Με τον ίδιο εκστασιασμό παρακολουθούμε και το ηλιοβασίλεμα επίσης γιατί επίσης είναι όμορφο, ρομαντικό, ερωτικό. Για σένα όλα αυτά είναι παγανιστικά γιατί είσαι ένας ανέραστος καραγκιοζάκος που δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα... Βρες γκόμενα γιατί στο τέλος σε βλέπω στο Δαφνί... 

3 σχόλια :

pit pitidhs είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΝ ΑΡΑΠΑΚΛΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΟΛΛΑ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

η ιστορία με τον γραφικό χριστιανόταλιμπαν έχει κουράσει.
Βρείτε κατι άλλο να ασχοληθείτε .