ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/8/13

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ, ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη για την ανάπτυξη της περιφέρειας Ροστόφ, ο Πούτιν χαρακτήρισε την Ελλάδα προβληματική για επενδύσεις, δηλώνοντας πως έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι έγινε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση στην χώρα μας, χωρίς να κατονομάζει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ορισμένοι συνάδελφοι, που είναι παρόντες εδώ, το κάνουν αυτό, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι παρόντες εκείνοι, που επενδύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά και εν γένει χρηματιστικά προβλήματα υπάρχουν εκεί. Την ίδια στιγμή, εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό; Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να είναι αυτό, που οι επιχειρηματίες ονομάζουν συχνή αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού;»

Είναι ξεκάθαρο πια μετά και από αυτές τις δηλώσεις Πούτιν πως η Ρωσία έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα του "success story" του κ. Σαμαρά και δεν διστάζει μέσω του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα να μιλά με απαξιωτικό τρόπο για όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην χώρα μας. Εξάλλου, σε επιχειρηματικό επίπεδο και σε επίπεδο επενδύσεων όποιες προσπάθειες και αν έγιναν τα τελευταία χρόνια, είτε για το φυσικό αέριο, είτε σε άλλο επίπεδο έπεσαν στο κενό! Τέλος, αναφορικά με την πολιτική που χαράσσει ο Πούτιν δεν πρέπει να ξεχνάμε την δήλωση του κορυφαίου του συμβούλου, Αλεξάντερ Ντούγκιν: «ο Πούτιν ως ρεαλιστής, ποτέ δεν επιμένει σε περιπτώσεις που είναι σίγουρο ότι θα χάσει».

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρες θέσεις σχετικά με την γεωστρατηγική στροφή που χρειάζεται η εξωτερική μας πολιτική και τον τερματισμό της υποτακτικής και αναντίρρητης πραγματοποίησης των εντολών των διεθνών τοκογλύφων και των αμερικανοσιωνιστών.

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες πίσω Ιμάτζινε. Άντε, γιατί ο Δημητράκης έχει αυθαδιάσει...

Ανώνυμος είπε...

Σας εχει πηδηξει ασαλιωτα ο Δημητρακης, σατανοπαγανια της σκοτεινης νυχτας!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι χριστιανός, αλλά ο Δημητράκης είναι Ελένος Λουκάς.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που φτάσαμε (και στα εθνικά και στην οικονομία) χρειάζεται μια εθνική κυβέρνηση της Χ.Α που θα εγκαταλείψει το δόγμα του ψευτοεθνάρχη και των κλεπτοκρατών ἁνήκωμεν εις την δύση" και να αναζητήσει νέες συμμαχίες με τις οποίες να συμπλέουν τα συμφέροντα της χώρας μας.

http://s22.postimg.org/h7mx57bip/min.gif

Ανώνυμος είπε...

από που και ως που πρέπει να δίνουμε επιδόματα τέκνων σε αλλοδαπούςhttp://www.iefimerida.gr/news/119121/%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CF%89%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BD-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84


''Μέχρι τώρα και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, από τους ελέγχους που έχουν γίνει αποκαλύφθηκαν 11.000 ψευδείς δηλώσεις εισοδήματος από δικαιούχους επιδόματος τέκνων, ενώ το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ελέγχονται άλλες 30.000 αιτήσεις στις οποίες υπάρχουν και περιπτώσεις –κυρίως αλλοδαπών- όπου η μία οικογένεια δήλωνε τα παιδιά της άλλης για να εισπράξει το επίδομα.''