ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/8/13

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΑΡΧΙΔΙ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

και ο σωτηροπουλος υπερ του ΝΑΤΟ ειναι

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες στην Συρία είναι περίπου 500 μουσουλμάνοι κυρίως, και όχι ορθόδοξοι όπως λέει ο χριστιανοταλιμπάν δημητράκης, με αραβικά ονόματα και με καταγωγή από την Κρήτη.Ψάξτε ένα βίντεο στο youtube με τον τερενς κουικ στην Συρία για του λόγου το αληθές.Είναι πράγματι ελληνόψυχοι.Πως να τους σκεφτεί βέβαια ο βούβαλος όταν έχει χεσμένους 200 χιλιάδες Βορειοηπειρώτες στο διπλανό ψευδοκράτος

Ανώνυμος είπε...

Θα διασκεδάσουμε τρελλά τον Μάϊο

http://2.bp.blogspot.com/-MdrAgEZO3E8/UiGjdgnnjJI/AAAAAAAAAUQ/yP_oTXRCjGk/s1600/ElladaAurioI.jpg