ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/7/13

Πάτρα: Ιρακινοί λαθραίοι σκότωσαν στο ξύλο Ιταλό τουρίστα για να του πάρουν ένα κινητό!!!! Οι λαθραίοι φονιάδες αλωνίζουν ελεύθεροι σφαγιάζοντας αθώους πολίτες για ελάχιστα ευρώ! Κανείς πούστης από την Κυβέρνηση δεν παραιτείται!


Τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου 2013, στην πόλη της Πάτρας, δυο ιρακινοί ένας άνδρας και μία γυναίκα,  επιτέθηκαν στον 63χρονο Ιταλό τουρίστα, ενώ αυτός περπατούσε αμέριμνος με τη γυναίκα του και χτυπώντας τον στο κεφάλι του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το ατομικό του τσαντάκι.

Ο 63χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου του παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε διασωληνωμένος, σε κωματώδη κατάσταση, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την 11.07.2013 όπου και κατέληξε.Μετά από 3 μήνες αναζητήσεων που ακολούθησαν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν τον 29χρονο Ιρακινό φονιά, αργά χθες το απόγευμα (18-07-2013) στην Πάτρα, ενώ κατά τη διαδικασία της σύλληψής του αυτός τους επιτέθηκε χτυπώντας τους με κλωτσιές, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο!!!!

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν τις Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές, ενώ σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί οροί. 


ΟΛΟΙ οι φονιάδες αλλοδαποί έχουν ξαναπέσει στα χέρια της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης αλλά τους αφήνουν πάντα ελεύθερους να συνεχίζουν να ληστεύουν και να σκοτώνουν! Επιτέλους βάλτε μυαλό και στείλτε τους άχρηστους που μας κυβερνούν για πάντα στον Καιάδα μαζί με τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες! 

Φυσικά αυτή η είδηση δεν θα απασχολήσει καμία "φιλανθρωπική" και "αντιρατσιστική" ΜΚΟ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :