ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/7/13

ΡΕ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ;

Είναι δυνατόν 5 - 10 αλβανοί να έχουν ξεφτιλίσει έτσι μία ολόκληρη χώρα, να έχουμε αθώους νεκρούς, να έχουμε γαζωμένα περιπολικά κάθε λίγο και λιγάκι και κανείς πούστης και άχρηστος μαλάκας από την πολιτική και αστυνομική ηγεσία να μην παραιτείται; Εάν δεν μπορούν να πιάσουν 10 ζώα, τι θα γίνει με έναν υποτιθέμενο πόλεμο μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας;;;; Με τους άχρηστους που μας κυβερνούν, ακόμα και 50 ουτσεκάδες θα μας πάρουν και τα σώβρακα όπως δείχνει το πράγμα.... Στην χώρα μας βρίσκεται όλος ο UCK με την προβιά του "οικονομικού μετανάστη" και με 2 εκατομμύρια καλάσνικοφ στα χέρια και οι πολιτικοί παίζουν τα πουλάκια τους αδιάφορα!!!! Με νεροπίστολα και χωρίς μαζικές απελάσεις και χωρίς αυστηρή φύλαξη των συνόρων με μπαμ και κάτω και χωρίς θανατική ποινή θα τους αντιμετωπίσουν; Και θα πληρώνουν την θολοπροοδευτική τους μαλακία με την ζωή τους κάθε μέρα αθώοι πολίτες; Ως πότε;
Τι συμβαίνει επιτέλους; 

Είναι πλέον προφανές πως επίτηδες μιλάνε όλοι για 4 ή 6 δραπέτες!  Οι υπόλοιποι 18-20 που τους βοήθησαν να δραπετεύσουν που είναι; Γιατί μας λένε ότι μόνο 4 είναι αυτοί που κινούνται στην περιοχή οπλισμένοι; Είναι σαφές πως αποκρύπτουν να μας πουν ότι υπάρχει ολόκληρη διμοιρία ουτσεκάδων που κάνουν αντιπερισπασμό και κινήσεις ανταρτοπόλεμου! Το πανηγύρι έχει ξεκινήσει και ο κόσμος κοιμάται ακόμα ενώ θα έπρεπε να έχει καταλάβει πως η αστυνομία και η πολιτική της ηγεσία αποκρύπτουν για ευνόητους λόγους την αλήθεια..

Έτσι όπως πάμε είναι απολύτως βέβαιο πως θα πεθάνουν και άλλοι αθώοι δυστυχώς. Φανταστείτε πως οι γονείς του αρχιουτσεκά Κόλα ζούνε στους Άγιους Αναργύρους της Αθήνας και το ελληνικό κράτος τους παρέχει και συντάξεις! Θα έπρεπε ήδη να έχουν απελαθεί και αυτοί και άλλο ένα εκατομμύριο αλβανοί ως αντίποινα και να κοπούν άμεσα όλες οι συντάξεις και επιδόματα ανεργίας κλπ σε αλλοδαπούς. Ο δε στρατός με τις ειδικές δυνάμεις, θα έπρεπε εδώ και τρεις μήνες και από την ημέρα της απόδρασης, να χτενίζουν ολόκληρη την χώρα, ενώ ο νόμος για τη χρήση των όπλων στους αστυνομικούς να έχει αλλάξει από την επομένη της κινηματογραφικής αυτής απόδρασης. Έτσι ακριβώς θα είχε συμβεί σε κάθε άλλο σοβαρό και ευνομούμενο κράτος του κόσμου.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από όσα θλιβερά συμβαίνουν με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εβραιοσκουφη ΔΕΝΔΙΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ... ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Κομμουνιστές βουλευτές έσωσαν τα μπόνους των fund managers
07/05/2013 - 12:31
1

Οι fund managers της Ευρώπης θα πρέπει σε τελική ανάλυση να ευχαριστήσουν τους δυο «σταλινικούς» έλληνες ευρωβουλευτές για το γεγονός ότι «γλίτωσαν» από την επιβολή πλαφόν στην παροχή μπόνους, υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

Οι δύο κομμουνιστές ευρωβουλευτές, Γιώργος Τούσσας και Χαράλαμπος Αγγουράκης, θα συνέτριβαν τον καπιταλισμό και τις όποιες διατάξεις που θα μπορούσαν να προστατέψουν τους επενδυτές, σχολιάζει με ειρωνική διάθεση η βρετανική εφημερίδα.

Αντ' αυτού, αποτελούν τις μισές ψήφους μιας πολιτικής νίκης που αποτελεί ορόσημο για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, διαλύοντας ένα σχέδιο για την επέκταση των περιορισμών στις αμοιβές πέραν του τραπεζικού κλάδου.

«Αυτοί οι Σταλινικοί, ήταν το μισό πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sven Giegold, μέλος των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο των οποίων η πρόταση για καταστολή των μπόνους και των προμηθειών απόδοσης, καταψηφίστηκε.

Η Sharon Bowles, η οποία προεδρεύει της Επιτροπής Οικονομικών και καταψήφισε την πρόταση για την επιβολή πλαφόν, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο εφησυχασμού.
«Η χρηματοπιστωτική βιομηχανία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχουν συνέπειες όταν αγνοείται το ευρωκοινοβούλιο. Μπορεί αυτή τη φορά να γλίτωσαν από την επιβολή του πλαφόν, ωστόσο αν η πρόταση επανέλθει, κανείς δεν θα σταθεί στο πλευρό τους», σημειώνει χαρακτηριστικά.
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-fund-managers

Ανώνυμος είπε...

Καλα οι Αλβανοί τους έχουν ξεφτιλίσει. Μόνο για να γράφει για κράνη η αστυνομία και για μηχανάκια. Μεγάλη αποτυχία και ρεντίκολο. 5 Αλβανοί τους έχουν κάνει σκυλάκια και τρέχουν και τους μαζεύουν τις καπότες. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΌΜΠΑ. Όλοι οι σκατοβλαχοι που είχαν βύσμα είχαν γίνει αστυνομία και βολεύτηκαν. Φάτε τώρα τη ρομπίτσα από τους ουτσεκάδες. Μεγάλη ξεφτίλα. Πολύ για τον μπούτσον η Ελληνική Αστυνομία.

Unknown είπε...

Νομιζω κ στους ποιο ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ τι θα γινει σε εναν επερχομενο ΠΟΛΕΜΟ με Τουρκους η' Αλβανους οι Σκοπιανους..... για να μη λετε οτι ΔΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!