ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/7/13

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ! ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!


Δώδεκα γυναίκες χριστιανές, αφού πρώτα βιάστηκαν, σφαγιάστηκαν πριν λίγες μέρες στην ΣΥΡΙΑ σαν τα πρόβατα από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους των Δυτικών! Αυτά τα κτήνη στηρίζουν και υποστηρίζουν και οι αριστερούληδες στην Ελλάδα όπως και οι διεθνιστούληδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.....

Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο! Εικόνες γροθιά στο στομάχι του "Δυτικού" μας πολιτισμού της βόλεψης και της απάθειας. Αυτές τις εικόνες ποτέ δεν θα τις προβάλλουν τα βρωμοκάναλά τους!

Ένα δημιούργημα της νέας τάξης και του διεθνή Σιωνισμού που χρηματοδοτεί και υποστηρίζει τους Ισλαμιστές στη Συρία, αυτά τα κτήνη που μόλις πρόσφατα τους έδωσαν και επίσημα βαρύ οπλισμό!

Εξοπλίζουν αυτούς τους ανθρώπους να σφάζουν και να βιάζουν την ίδια στιγμή που δήθενε κόπτοντε για τα ανθρώπινα δικαιώματα με ΜΚΟ όπως η HUMAN RIGHTS WATCH που μας επικρινει για ρατσισμο!
  
Ας σπάσουμε επιτέλους τη σιωπή. Μην τους φοβάστε! Κοινοποιήστε τα συνεχώς και παντού...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σου έβαλε τα Γυαλιά ο Ιμάτζινος Δημητράκη... Νεομάρτυρες στη Συρία, Χριστιανές βιάζονται και αποκεφαλίζονται, και οι Ορθόδοξοι Ενωτικοί ΚΟΧ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

Πότε έβαλες ανάρτηση ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ για τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ και τις ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ που υφίστανται οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ σε ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ;;

ΜΗΝ τολμήσεις να ξανα φιγουράρεις για ΥΠΕΡ-Ορθόδοξος! Πιό συνεπής είναι ο Ιμάτζινος απο σένα κι ας ανήκει στη "Σατανιστικη" Χρυσή Αυγή! Πολύ πιό συνεπής απο κάτι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

FAKE!!!

Απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ!!!

http://ellinikahoaxes.blogspot.de/2013/07/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html