ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/7/13

ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Σύμφωνα με τον γνωστό πανβλακέντιο χριστιανοταλιμπάν Δημητράκη Σωτηρόπουλο αλλά και κάτι πανγελιώτατους αξιωματούχους της εκκλησίας όπως ο Σεραφείμ Πειραιώς, όποιος δίνει στο παιδί του όνομα αρχαιεοελληνικό, αυτός είναι και παγανιστής!!!! 

Ρε πανβλακέντιε Δημητράκη, το δικό σου όνομα από που προέρχεται; Από το αρχαιοελληνικό όνομα της Θεάς της γονιμότητας Δήμητρας δεν βγαίνει; Θα μου πεις πανβλακωδώς τώρα πως όχι, βγαίνει από το Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης! 

Ρε βλήμα ο Άγιος Δημήτριος τι ήταν; Ρωμαίος αξιωματικός χιλίαρχος του ρωμαϊκού στρατού ήταν και ως Ρωμαίος δωδεκαθεϊστής είχε το όνομα της Δήμητρας, της θεάς της γονιμότητας, της κατεξοχήν μάλιστα παγανιστικής Θεάς μιας και η γονιμότητα αποτελεί πάντα το πρώτο στοιχείο αναφοράς σε όλες τις παγανιστικές λατρείες. Το ότι έγινε μετά χριστιανός ο Ρωμαίος χιλίαρχος Δημήτριος τι σημασία έχει; Το όνομά του δωδεκαθειστικό αρχαιοελληνικό ήταν. 

Συνεπώς και εσένα που σου έδωσαν οι γονείς σου ένα αρχαιοελληνικό δωδεκαθειστικό όνομα, παγανιστής είσαι. 
 Στο είπα και στο ξαναλέω, να κοιτάς πρώτα την καμπούρα σου και μετά όλους τους άλλους για να μη σε κάνω ράσο ξεκούμπωτο κάθε λίγο και λιγάκι. Καραγκιόζη ε καραγκιόζη..

34 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

ο δημητρακιος Ιεροεξεταστής με κουκούλα!!!!!!!!

ενα μιγμα Ιεροεξεταστη, Κου-Κλουξ-Κλαν και Ταλιμπαν με όπλο! παλι εγραψες μεγαλε, τα ειπες ολα σε μια φωτογραφια!!


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!

Ανώνυμος είπε...

Ράσο ξεκούμπωτο αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε, αυτό που λές γιατον Σεραφείμ, ότι μοίραζε ψηφοδέλτια της ΝΔ, έχεις κάποιο link ; Γράφτηκε στην ιστοσείδα της ΧΑ; ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. Δωσε περισσότερα στοιχεία. Ειναι πολύ σοβαρό αυτό.

Κέλσος είπε...

Για την ιστορία και μόνο, να αναφερθεί πως ο «εθνομάρτυρας» πατριάρχης Γρηγόριος Ε', το 1919 είχε απαγορέψει με ειδική εγκύκλιο την ονοματοδοσία με αρχαία ελληνικά ονόματα, αντί των χριστιανικών (στην πλειοψηφία τους με εβραϊκή ρίζα).

Ο Χριστιανισμός πάντα είχε ένα «θεματάκι» με τον Ελληνισμό. Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοούν την ιστορία.

-=IMAGINOS=- είπε...

12 Ιουλίου 2013 - 11:38 π.μ ορίστε.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mh-krinete-ina-mh-krithhte#.Ud_O7qxYWSo

Είχε βγει ο Χρήστος Παππάς στην εκπομπή του Χίου επίσης και το είπε και έδειξε και βίντεο με πολιτευτή της ΝΔ να μοιράζει τρόφιμα σε άπορους μαζί με τον Σεραφείμ και τα τρόφιμα είχαν μέσα ψηφοδέλτιο του πολιτευτή και της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ναί, και τελικά τον Γρηγόριο Ε τον σκότωσαν οι Εβραίοι.... Τελοσπάντων, ασχέτως αν κάποιοι ιεράρχες ή ιερείς είχαν πρόβλημα με τα αρχαιοελληνικά ονόματα, (εγώ ξέρω ότι τα αρχαιοελληνικά ονόματα γιορτάζουν την 1η Σεπτεμβρίου, πχ Αθηνά, Αφροδίτη, Ιφιγένεια, οι 9 μούσες, κλπ) αυτό είναι δικό τους πρόβλημα!

Ο Χριστός δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους Έλληνες, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ενώ έβριζε τους Φαρισαίους και το Ιερατείο του Εβραισμού (φίδια, σκουλήκια και άλλα παρεμφερή) όταν είχαν έρθει οι Έλληνες να τον δούν, είπε τα καλύτερα λόγια...

Επίσης, σε ναούς στο Αγιο Όρος υπάρχουν Τιμητικές απεικονίσεις των αρχαίων φιλοσόφων, πχ Πλάτωνας, Σωκράτης, κλ. Τον Μεγαλέξανδρο τον έχουν κάτι σαν ημι-Άγιο, ή ημι-προφήτη στο Άγιο όρος, γιατί λέει, με την εκστρατεία του, προετοίμασε την Έλευση του Χριστού..

Επομένως μην μπερδεύετε τους παπάδες με το Χριστό. Οι παπάδες κάνουν λάθη και μην γενικεύετε ότι ο "Χριστιανισμός έχει πρόβλημα με τον Ελληνισμό" ... Εκτος αν πιστεύετε ότι οι χριστιανοι είναι σαν το Δημητράκη. Ο Δημητράκης είναι VERY bad publicity για τους Χριστιανούς. Το χειρότερο παράδειγμα "Χριστιανού" που θα μπορούσε να υπάρχει, ειναι ο Δημητράκης!!!

Κάποιος σε σχόλιο τον είχε χαρακτηρίσει αιρετικό κρυπτο-παλαιοημερολογίτη ταλιμπάν. Περι αυτού πρόκειται. Άλλο χριστέμπορας άλλο Χριστιανός! Μην τρελλαθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε,ο 11:38 είμαι, ευχαριστώ για το link, είναι πολύ σοβαρό αυτό. Μήπως ξέρεις χοντρικά πότε περίπου ήταν ο Χρήστος Παππάς στο μακελειο, για να εντοπίσω το βίντεο με τον πολιτευτή της ΝΔ που μοίραζε συσσίτια και ψηφοδέλτια. Ποιός ήταν αυτός ο κερατας της ΝΔ;.. Ντροπή να δίνεται συσσίτιο Εκκλησίας με ψηφοδέλτια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

Πλήρως ευθυγραμμισμένος και ο Δημητράκης... με Σαμαρο-ΝΔ! Μάλιστα! Δεν κρύβονται οι προδότες!

Είναι πολύ σοβαρό αυτό το link και για την καταγγελία με τον "Δημήτρη Παπαδημητρίου"... εξ Αμερικής...Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Πειραιώς παραδέχεται το "Ολοκαύτωμα" των Εβραίων, και τα "6 εκατομμύρια θυμάτων" ....

(Εγώ πάλι συμφωνώ με τον Κασιδιάρη στο θέμα αυτό!!!!! Να τον δώ Δήμαρχο!!!)

Επίσης με προβλημάτισε σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση για τον Η-Ο, που έλεγε ότι πίσω απο την παραεκκλησιαστική οργάνωση του Δημητράκη είναι ο Πειραιώς.... θα δείξει σύντομα... Αλλά αν είναι ο Πειραιώς πίσω απο το Δημητράκη, πάει, χάλασε ΤΕΛΕΙΩΣ ο κόσμος!

Ρωμανός είπε...

@12 Ιουλίου 2013 - 12:59 μ.μ.

Τα είπες όλα φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, αλλά σημαντικό.
Έμαθα ότι οι ελληνοποιήσεις συνεχίζονται κανονικά. Αλβανοί δηλώνουν ομογενείς, υπηρετούν 3 μήνες στο Στρατό και μετά παίρνουν ελληνική ταυτότητα. Μου το ομολόγησαν οι ίδιοι. Μη παραξενευτείτε αν έχουμε πάνω από 11 εκ. ψηφοφόρους στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

Ο Δημητράκης παγανιστής ειδωλολάτρης Κέλτης Δρυΐδης!!!!

Ανώνυμος είπε...AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!


Δεν είναι κου κλουξ κλαν τελικά είναι Δρυίδης! Του πάει όμως!

Ανώνυμος είπε...


@ Ρωμανός

Η κατακλείδα: http://kataphraktos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_10.html

... να πάρει ΚΕΦΑΛΙΑ, υπομονή ΤΕΛΟΣ! Μήπως ξεκινήσει απο τους ντεμέκ "ημέτερους" που τον καταξεφτιλίζουν;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@12 Ιουλίου 2013 - 5:27 μ.μ

Ρε χρισταινοταλιμπαν Δημητρακη γιατι δεν τα γράφεις αυτά ως hellas-orthodoxy?

Ρωμανός είπε...

@12 Ιουλίου 2013 - 5:08 μ.μ.

Δυστυχώς φίλε οι Δημητράκηδες κάνουν το μεγαλύτερο κακό στον Χριστιανισμό από όλους, ακόμη και από τα άθεα αναρχοκομμουνιστικά και φιλελευθεροδεξιά παρτάλια της παγκοσμιοποίησης.

Ο Δημητράκης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε χριστιανός, ούτε πατριώτης. Το κρίμα είναι οτι καπηλεύεται τις ιερές λέξεις Ελλάς και Ορθοδοξία στον βόθρο του και πολλοί ακόμα και καλοπροαίρετα σχηματίζουν απεχθή γνώμη και για τους πατριώτες και για τους χριστιανούς, επειδή αυτός είναι γελοίος.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, Δρυΐδης είναι!!!!!! Οι Δρυΐδες έκαναν και ανθρωποθυσίες, για αυτό είναι τόσο αιμοβόρος ο Δημητράκης!!!!!!!

asepites είπε...

Μακάρι τα όσα διαβάζει ο hellas-burdology εδω μέσα να τα εφάρμοζε και όλα.Αλλά μετά θα σοβαρευόταν και έτσι με ποιόν θα γελούσαμε;
Στο προηγούμενο άρθρο εδώ μέσα έγραφα για τον πειραγμένο μετρητή επισκέψεων που έχει στο blog του και ότι δεν συνάδη με τις ελάχιστες επισκέψεις που έχει η "ορθόδοξη κίνηση" του.
Ε ΜΕΤΑ ΤΟ POST MOY ΕΔΩ ΜΕΣΑ ξαφνικά σε μια μέρα το blog της "ορθόδοξης κίνησης" του απο 1816 επισκέψεις εκτινάχτηκε στις 2.400 και βάλε(το κόβω να χάλασε 2 mouse απ το συνεχές κλικ)

Σε πήρανε χαμπάρι όμως οι περισσότεροι δημητράκη.Ακόμα και οι εναπομείναντες που μπαίνουν στο blog σου για να σε διαβάζουν έχουν πλέον αμφιβολίες και θα φύγουν και αυτοί.

Υ.Γ.Παρα πολύ καλό το θέμα με το αρχαιοελληνικό όνομα δημήτρης.Πολλοί γνωστοί μου νόμιζαν ότι είναι χριστιανικό ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ αν και η καταγωγή του(θεά δήμητρα) είναι τόσο προφανής.Γαμω το-:o)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ.

1.000 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΣΑΙΤ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δημητράκη, τρείς κι ο κούκος είσαστε... 18 υπογραφές, και 30 περίπου μέλη (μαζί με τις γιαγιάδες και τις γάτες)

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Προχώρα Δημητράκη, μην κολώνεις, πάς καλά αγόρι μου...

Ανώνυμος είπε...

Δημητράκη, δηλαδη εσύ τώρα που έγινες και "πρόεδρος" παραθρησκευτικής οργάνωσης, δεν επιτρέπεται να βρίζεις επωνύμως, κάνει κακό στο "Ορθόδοξο" προφίλ σου ε;

Δηλαδή Δημητράκη, απο δω και πέρα θα βρίζεις ανωνύμως, με κουκούλα... Πολυ "Χριστιανική" η επιλογή σου....

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα 18 υπογραφές έχει ο Δημητράκης!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ότι μας παρουσιασε 32 μέλη της παραθρησκευτικης του κινησης και εχουν μόνο 18 υπογραφες μονο ο Δημητρακης μπορει να το κανει
Σε πηρανε χαμπαρει ρεεεεε
Μουφα ειναι τα ονοματα που γραφεις και αλλο τηλεφωνο επικοινωνιας πλην του δικου σου δεν υπαρχει

Ανώνυμος είπε...


Παιδιά, μην το κολώνετε το παλληκάρι! Δώστε του θέρρος να προχωρήσει, ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, τέτοια φοβερή και ΔΩΡΕΑΝ πηγή γέλιου που θα βρούμε;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

Δημήτρη αγόρι μου, καλά πας, προχώρα όλο ευθεία.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος στην παραθρησκευτικη ομαδα του Δημητρακη υπογραφει καικαποιος zoulou lomoumpa απο την Σαουδικη Αραβια!!!
ΑΧΧΧΑ Υπαρχουν χριστιανοι στην Αραβια και μαλιστα με το ονομα αυτο?
http://www.thepetitionsite.com/200/994/832/-/

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι!!!!!!! Έχει υπογράψει και ένας Νιγηριανός ο Abakoboubou Olisadebe!!!!!!! Έλεος, οι Νιγηριανοί είναι Παπικοί!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ενας oloulou koloulou, French Southern Territories

Καλά ρε Δημητρακη μόνος σου υπογραφεις ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

O zoulou lomoumpa σβήστηκε (μάλλον μετάνιωσε), και τώρα έχει εγγραφή #26 και μετά #28!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μόνος του τα σβήνει ο Δημητρακης!!!
Μόλις εγραφηκε και ο poula απο το Μαλαουι
http://www.thepetitionsite.com/200/994/832/-/

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@13 Ιουλίου 2013 - 7:08 μ.μ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ???
ΟΥΤΕ ΤΑ 32 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΡΟΜΠΑ Ε ΤΡΟΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

@13 Ιουλίου 2013 - 7:08 μ.μ.
ΠΑΛΟΙΚΑΡΙΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ?
ΑΧΑΧΑ
ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ