ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/7/13

1850 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ;

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον... Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!  
Η Γερμανία με 8 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, έχει 2.600 υπαλλήλους στη Βουλή της, ενώ τη Ελλάδα έχει 1850!!! Μη ξεχνάτε επίσης πως δύο φορές πήγαν να τους κόψουν τους απίστευτους μισθούς που παίρνουν και έκαναν πίσω οι κυβερνώντες μετά από τις απειλές των υπαλλήλων της Βουλής! Ο Σαμαράς τη δεύτερη φορά υποσχέθηκε πως θα επαναφέρει το ζήτημα εντός δύο εβδομάδων για να περικοπούν οι μισθοί των Υπ. Βουλής αλλά πέρασε ήδη ένας χρόνος και δεν το τόλμησε! Προφανώς κορόιδευε των υπόλοιπο κόσμο που υπέστη μειώσεις και περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις του μέχρι και κατά 81% όπως στους δικαστές στους οποίους επίσης από το 2010 τους έχουν κοπεί εντελώς τα δώρα ενώ οι υπάλληλοι της Βουλής το μόνο που τους περικόπηκε είναι δύο μόλις μήνες από τους 16 που έπαιρναν και τώρα παίρνουν 14 μήνες αποδοχές το χρόνο! 

Και ενώ πετάνε στο δρόμο και εντελώς απροειδοποίητα ολόκληρους κλάδους όπως η Δημοτική Αστυνομία, Φύλακες Σχολείων, εκπαιδευτικούς κλπ, ακόμα να αγγίξουν τα τρωκτικά υπαλλήλους της Βουλής που πλησιάζουν τους 2000 και που εάν ήταν άνδρες οι κυβερνώντες από αυτούς θα έπρεπε να αρχίσουν τις απολύσεις που υπέγραψαν όπως και από το τομάρι τους και από 300 βουλευτές να περιοριστούν στους 200 όπως προβλέπει και το Σύνταγμα και μπορεί να γίνει άμεσα για να δώσουν και το καλό παράδειγμα... Σιγά όμως που θα απολύσουν τους ανεψιούς τους γιούς και τις κόρες τους και την δική τους μάσα οι απατεώνες και προδότες που πάτε και ψηφίζετε..

Και όμως, ακούσατε κανέναν κωλοδημοσιογράφο ή και πολιτικό να μιλάει για τους υπαλλήλους της Βουλής, την πλέον ευνοημένη κάστα τρωκτικών του Δημοσίου; 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω μόνο αυτούς που απολύουν να βάλουν μυαλό αυτή τη φορά οπότε (μακάρι) γίνουν εκλογές. Αν δεν βάλουν μυαλό τότε τα θέλουν και τα παθαίνουν. Δεν ξέρω και κρίμα που θα είμαι εκτός Ελλαδας αλλα προβλέπω ταραχές απο τώρα και τους επόμενους μηνες. Το κακό είναι ότι πολλοί νέοι την έχουν κοπανήσει για βιοποριστικούς λόγους και θα πανε τα γεροντια (χωρίς να έχω τίποτα με τους ηλικιωμένους) πάλι στις κάλπες και θα κάνουν τη μαλακία πάλι. Πολυ φοβάμαι... Γέρικο γαιδούρι καινούρια περπατησιά δε μαθαίνει. Έτσι δε λένε;

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους κυριότερους λόγους που κατέληξα στην Χ.Α είναι και οι εξής: Μόνο η Χ.Α μιλάει για μειώσεις των «βουλευτικών αποζημιώσεων» στα ίδια επίπεδα με αυτά των αξιωματικών του στρατού, την μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200(;) (180 είχε πει ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Τράγκα) και την κατάργηση της κατάπτυστης ασυλίας των βουλευτών.
Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε λέει ο Γεωργιάδης με τα οκτώ χιλιάδες € τον μήνα, ενώ ο λαός πρέπει να μπορεί με 400-600 € που του επιβάλανε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.
Για τον λαό έχουν επιβάλει βιοτικό επίπεδο Βουλγαρίας οι κυβερνώντες, ενώ για τον εαυτό τους βιοτικό επίπεδο Γερμανίας.

asepites είπε...

Να σημειώσω ότι το σύνταγμα μιλάει για "από 200 εως 300 βουλευτές".Πουθενά δεν λέει για 200 ακατέβατους.